Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

AW nie uruchamia się.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Majnor96

Majnor96
  • 17 postów

Napisano 22 kwietnia 2020 - 21:29

Cześć, mam pewien problem z moim AW. Nie używałem go od stycznia, dziś chciałem go uruchomić i niestety nie reaguje na ładowarkę. Logo apple pojawia się na sekunde po czym znika. Podczas hard reset logo pojawia sie na okolo 10s. Problem tkwi w oprogramowaniu czy baterii?


Użytkownik Majnor96 edytował ten post 22 kwietnia 2020 - 21:38


#2 Regiss

Regiss
  • 1 833 postów
  • SkądRadom

Napisano 23 kwietnia 2020 - 06:27

Zostaw go na dłuższy czas na ładowarce, z pół godziny.

IPhone XS


#3 Trancex

Trancex
  • 464 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 08 sierpnia 2020 - 15:37

Mam podobny problem. Zegarek rozładował mi się wieczorem. Dosyć rzadko mi się to zdarza, praktycznie na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy dopuściłem do całkowitego rozładowania. Podłączyłem zegarek rano koło 6, wychodząc na rower koło 8 biorę zegarek patrzę pojawiające się i znikające logo. Hard reset nie pomógł. Rozłączenie od iPhone i próba ponownego sparowania nie pomogło. Co jakiś czas się pojawia komunikat z opcja wymazania ustawień, po czym znika.
Na chwile obecna jak się uda to jadę do Berlina w poniedziałek, chyba ze do tego czasu dziwnym trafem „wstanie”.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych