Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[Wylęgarnia] Sound Ringtones and SMS

• Please log in to reply
170 replies to this topic

#51 silent neuf

silent neuf
  • 183 posts
  • SkądWarszawa / Yelonky

Posted 12 January 2008 - 23:51

masz racje zapomniałem o AIFF .. dla sms ..

#52 brzoza18

brzoza18
  • 71 posts
  • SkądNysa/Wrocław

Posted 14 January 2008 - 00:53

Bardzo Fajny temat i tak sobie pomyślałem, że też coś wrzuce od siebie. Dzwonki miałem te do swojej starej komórki ale, że teraz mam iphone to przerobiłem je na format odpowiadający naszemu telefonkowi ;))) czyli dzwonki wystarczy wrzucić do itunes i zsynchronizować :] prosze oto link do mojego FTP http://brzoza.nysa.3play.pl/

Ps. Napiszcie czy sie podobają i czy wszystko jest z nimi Ok. Ja je wgrałem do siebie i smigają jak ta lala ;)) Pozdrawiam

---- Dodano 14-01-2008 o godzinie 05:11 ----

mozna prosic o dzwonek z filmu Crank albo The Crank (po polsku to pewnie przetlumaczyli Adrenalina albo zawał) - jest zajebisty :] Z polifonią please :)

Zrobiłem Ci całą paczke dzwonków z filmu Crunk(przerobiłem wszystkie piosenki z soundtrack'a do formatu m4r czyli gotowego do synchronizowania z iphone poprzez itunes) każda nutka nie ma wiecej niż 30 sekund i obcinałem je od samego początku. Mam nadzieje że coś znajdziesz dla siebie. Pozdrawiam

Tutaj Link http://brzoza.nysa.3play.pl/

---- Dodano 14-01-2008 o godzinie 13:15 ----
Doszła Kolejna Paczka :P Dzwonki Jamba

Link http://brzoza.nysa.3play.pl/

#53 andore

andore
  • 19 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 22 January 2008 - 21:49

o a ja bym chciala zlozyc prosbe o dzwonki (jesli to mozliwe) Nelly Furtado - Do it jakbyscie mieli np. Britney Spears - Piece Of Me (Rizzo Rough Mix) to by bylo super:) albo Just Jack - Starz In Their Eyes Brandy - Should I go Jest tez taki fajny dzwonek w nokii - stay that way :) Mam tylko problem z synchro bo nie moge kropeczka zaznaczyc wybrane. Moge odhaczyc albo kropeczki w itunes ruszyc nie ma jak. Moze jakis hint? Dzieki:)

#54 pangelard

pangelard
  • 140 posts

Posted 24 January 2008 - 12:21

fajnie chlopaki, ze wam sie chce i udostepniacie te pliki. sam nie wiem jak to robic, a nie mam czasu sie tym zajmowac.
macie odeb mnie autorytet :-)

---- Dodano 24-01-2008 o godzinie 15:27 ----
hmm, al mam problem. zrobilem aktualizacje itunes to 7.6 w bibliotece wszystkie pliki wyswietlaja sie w dzwonkach. w synchronizacji mam zaznaczone synchronizuj dzwonki ale na liscie nie ma zadnych. przeciaganie z jednego folderu do drugiego tez nic nie daje. czy jest jeszcze jakas opcja ktorej nie uwzglednilem czy to jakis znany problem?

#55 brzoza18

brzoza18
  • 71 posts
  • SkądNysa/Wrocław

Posted 24 January 2008 - 18:56

o a ja bym chciala zlozyc prosbe o dzwonki (jesli to mozliwe)

Nelly Furtado - Do it

jakbyscie mieli np. Britney Spears - Piece Of Me (Rizzo Rough Mix) to by bylo super:)
albo Just Jack - Starz In Their Eyes

Brandy - Should I go

Jest tez taki fajny dzwonek w nokii - stay that way
:)

Mam tylko problem z synchro bo nie moge kropeczka zaznaczyc wybrane. Moge odhaczyc albo kropeczki w itunes ruszyc nie ma jak. Moze jakis hint? Dzieki:)

Wrzuciłem wszystkie dzwonki do Pliku "Dla Andore Iphone" ;)) mam nadzieje że sie spodobają Index of /

#56 andore

andore
  • 19 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 24 January 2008 - 20:18

o rany:)))) co cudowne;) Bardzo Ci dziekuje:) wystarcza mi tylko te dzwonki i jestem cala szczesliwa:) tylko mam problemy z wrzuceniem ich do iphona, tak jak kolega wyzej, nie moge przesunac kropeczki do wybranych dzwonkow, nie wiem czemu tak sie dzieje

#57 brzoza18

brzoza18
  • 71 posts
  • SkądNysa/Wrocław

Posted 24 January 2008 - 20:28

Hmmm a na itunes 7.5 mieliscie taki problem czy wogole nie probowaliście? Poza tym można takze wrzucać dzwonki przez WinSCP ale ono wymaga połączenia Wifi z Komputerem. A i przez Iphonebrowser też chyba mozna wrzucać pliczki ale to juz musicie użyć wyszukiarki na forum i troche zaczerpnąć wiedzy na ich temat.

#58 silent neuf

silent neuf
  • 183 posts
  • SkądWarszawa / Yelonky

Posted 24 January 2008 - 21:22

Witam Wszystkich ponownie ;-) Jaką macie długość dzwnków tzn. ile sekund ;-)

#59 pangelard

pangelard
  • 140 posts

Posted 24 January 2008 - 23:06

w itunes 7.5 nie probowalem. dlugosc dzwonkow mam rozna. od 10s do 2 minut

---- Dodano 25-01-2008 o godzinie 01:20 ----
przy synchronizacji pojawia sie komunikat, ze wystapil blad i nie wszystkie pliki zostaly skopiowane. jak wchodze w szczegoly to pojawia sie info, ze iphone nie obsluguje tego typu plikow?!

#60 dashek

dashek
  • 29 posts
  • SkądWarszawa

Posted 27 January 2008 - 16:42

Jesli bedziecie potrzebowali serwera gdzie by to wszysto wrzucic i uporzadkowac (moze jakas stronka www?) to napiszcie do mnie pm.

#61 silent neuf

silent neuf
  • 183 posts
  • SkądWarszawa / Yelonky

Posted 27 January 2008 - 22:08

do 2 min ?.. nie przejdzie.. ja własnie pracuje nad ominieciem bariery czasoprzestrzennej bezpiecznie jest okroić do 35 sek.

#62 adiviking

adiviking
  • 446 posts

Posted 27 January 2008 - 22:10

Nie lepiej robic dzwonki recznie? Ja mam dzwonki po ponad 3-4 minuty, wszystko dziala :) Wystarczylo przekonwertowac mp3, zmienic rozszerzenie na dzwonek i masz jak dlugi chcesz :)

#63 silent neuf

silent neuf
  • 183 posts
  • SkądWarszawa / Yelonky

Posted 28 January 2008 - 22:39

adiviking .. mozesz napisać krok po kroku jak dodajesz ręcznie ? heh ... czekam na info.. ja chcę dodawać z instalera do iphone.. łądujesz i juz są ;-).. ale podziel sie swoim rozwiazaniem .. na pewno nie tylko ja jest tym zainteresowany ;-)

#64 LoBo

LoBo
  • 3695 posts

Posted 28 January 2008 - 22:42

adiviking .. mozesz napisać krok po kroku jak dodajesz ręcznie ?

heh ... czekam na info.. ja chcę dodawać z instalera do iphone.. łądujesz i juz są ;-).. ale podziel sie swoim rozwiazaniem .. na pewno nie tylko ja jest tym zainteresowany ;-)

to nic trudnego :)

http://www.myapple.p...9981-post4.html

najwazniejsze jest to ze nigdy nie stracisz tych dzwonków przy synchronizacji z iTunes :)

#65 silent neuf

silent neuf
  • 183 posts
  • SkądWarszawa / Yelonky

Posted 28 January 2008 - 23:54

Hie Lobo, sprawdzałem go .. hie ;-) taki maly zarcik

---- Dodano 29-01-2008 o godzinie 01:57 ----
Aha a przez co wrzucasz iPhona do katalogu /Library/Ringtones? Bo chyba nie przez itunes bo się nie da ;-/

#66 silent neuf

silent neuf
  • 183 posts
  • SkądWarszawa / Yelonky

Posted 03 February 2008 - 01:02

Witam serdecznie Sorka ze tyle to trwało .. ale nie miałem czasu na dodawanie nowych dzwonków. Dzieci mnie o to prosiły ;-) proszę o wyrozumiałość .. mam nadzieje ze cos tam sobie wybierzecie … Pzdr Pamiętajcie o urodzinach ,, My Apple ‘’ koszulki są tanie, trza kupować !ja już mam ;-) a wy ?

#67 silent neuf

silent neuf
  • 183 posts
  • SkądWarszawa / Yelonky

Posted 03 February 2008 - 01:11

hm jak zwykle nie moge dodawac ... wiec walim pojedynczo

#68 silent neuf

silent neuf
  • 183 posts
  • SkądWarszawa / Yelonky

Posted 03 February 2008 - 01:18

Lobo czegoś nie dodaleś do opisu .. SSH iiiiii?

#69 moraf

moraf
  • 14 posts

Posted 03 February 2008 - 10:42

nie można użyc tego iphona ponieważ usługa Apple Mobile Device nie jest uruchomiona,mam taki komunikat i po trzech dniach prób wgrania dzwonka do iphona nie mam nic ,czy ktoś może mi pomóc?prosze o kontakt na gg 2308631 ,będzie mi łatwiej jeśli wogóle sie da to zrobić,dodam iz mam iphona z 1.1.2 i iTunes 7.5

#70 LoBo

LoBo
  • 3695 posts

Posted 03 February 2008 - 11:36

Lobo czegoś nie dodaleś do opisu .. SSH iiiiii?

tak SSH w iPhonie [BSD Subsytem też musi być] i wrzucamy przez WinSCP :)

nie można użyc tego iphona ponieważ usługa Apple Mobile Device nie jest uruchomiona,mam taki komunikat i po trzech dniach prób wgrania dzwonka do iphona nie mam nic ,czy ktoś może mi pomóc?prosze o kontakt na gg 2308631 ,będzie mi łatwiej jeśli wogóle sie da to zrobić,dodam iz mam iphona z 1.1.2 i iTunes 7.5

moraf UŻYJ OPCJI SZUKAJ http://www.myapple.p...ile-device.html, [Win] iTunes 7.5 - problem z Apple Mobile Device - MyApple.pl

#71 moraf

moraf
  • 14 posts

Posted 03 February 2008 - 12:27

czy ty uważasz że ja tego nie czytałem?jakbym rozwiązal problem to bym nie pisał po raz kolejny,nic tylko klikać na autorytet za taką pomoc,wgrywałem wszystkie wersje Itunes,jedynie w 7.4 nie pokazuje takiego komunikatu ale to nie zmienia faktu że nie mogę wgrac żadnego dzwonka do iphona,dodam jedynie że mam viste i mysle że tu lezy problem,jutro spróbuję na xp ,moze sie uda

#72 LoBo

LoBo
  • 3695 posts

Posted 03 February 2008 - 21:09

czy ty uważasz że ja tego nie czytałem?jakbym rozwiązal problem to bym nie pisał po raz kolejny,nic tylko klikać na autorytet za taką pomoc,wgrywałem wszystkie wersje Itunes,jedynie w 7.4 nie pokazuje takiego komunikatu ale to nie zmienia faktu że nie mogę wgrac żadnego dzwonka do iphona,dodam jedynie że mam viste i mysle że tu lezy problem,jutro spróbuję na xp ,moze sie uda

Apple Mobile Device nie ma nic do wgrywania dzwonków !!!, napewno robisz coś źle ale zamiast napisać konkrety wolisz się pytać, wrzuć dzwonek ręcznie i napewno będzie !!, aby wsynchronizować go iTunsem musisz pamiętać o pewnych ograniczeniach jeśli chodzi np o typ pliku i jego czas

ja mam Vistę i nie mam najmniejszych problemów jeśli chodzi o wgranie dzwonka :)

moraf jeśli nadal masz problemy proszę o kontakt na priv, nie zaśmiecajmy tematu w którym są umieszczane dzwonki a nie pogaduchy 'bo mi nie działa'

p.s. przeniosłem wątek do iPhone [ogólne]

#73 KrisM25

KrisM25
  • 1 posts

Posted 04 February 2008 - 01:52

Siedze nad tym chyba juz trzeci dzien i nie umiem zmienic rozszerzenia z m4a na m4r.Może bedziesz mógł mi to wytłumaczyc.Mam Itunes 7.6 i Iphone1.1.2

#74 areoqs

areoqs
  • 342 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 February 2008 - 01:57

Siedze nad tym chyba juz trzeci dzien i nie umiem zmienic rozszerzenia z m4a na m4r.Może bedziesz mógł mi to wytłumaczyc.Mam Itunes 7.6 i Iphone1.1.2

Jak to nie umiesz? Nie zmieniasz rozszerzenia w iTunes, tylko kopiujesz na pulpit i zmieniasz recznie

#75 brzoza18

brzoza18
  • 71 posts
  • SkądNysa/Wrocław

Posted 04 February 2008 - 21:05

hmmm a robiłeś ten "mykens :)" że wchodzisz w OPCJE FOLDERÓW(otwórz w tym celu byle jaki folder) ---> WIDOK ---> i odznaczasz "ukryj rozszerzenia znanych typów plików"
Po tym powinieneś mieć przy każdym pliku nazwę jego formatu np jeśli miałeś nutke "boys-jesteś szalona" to teraz pisze jako nazwa "boys-jesteś szalona.MP3"

wtedy wystarczy kliknąć na taką piosenkę prawym przyciskiem myszki i poprzez "zmień nazwę" zmienić rozszerzenie "m4a" na "m4r" i następnie zatwierdzić :))

Może być tak, że dobrze o tym wiedziałeś i miałeś to zrobione więc ale mam nadzieje, że innym sie to przyda jak nie będą mieli pomysłu "jak tu zmienić rozszerzenie z m4a na m4r żeby Itunes/Iphone je widział ;)

Pozdrawiam

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users