Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Brak niektórych przycisków w profilu administratora


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 gsgalezowski

gsgalezowski
  • 3 postów

Napisano 12 października 2015 - 10:19

Podczas pracy znikły mi niektóre przyciski nawigacyjne w Yosemite. Zamiast przycisków mam w tej chwili białe kwadraciki jak w załączniku. Na innych kontach po zalogowaniu nie mam tego problemu i wszystko się tam wyświetla się poprawnie. Czasami miałem podobny efekt w systemowym programie pocztowym. Ale po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu przyciski się pojawiały. Teraz mam to już w całym systemie na tym konkretnym profilu.

Załączone pliki



#2 cronopioverde

cronopioverde
  • 3 212 postów
  • Płeć:
  • Skądprzytuptał nocą jeż?

Napisano 13 października 2015 - 16:16

Zrestartuj komputer w Safe Mode (https://support.appl.../pl-pl/HT201262). Po zalogowaniu nie musisz nic robić tylko poczekaj, aż się wszystko załaduje i zrestartuj ponownie, tym razem już normalnie. Daj znać, czy zjawisko się powtarza.

Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.

Po drugie: brak mojej odpowiedzi na tekst bez liter diakrytyzowanych to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…


#3 gsgalezowski

gsgalezowski
  • 3 postów

Napisano 14 października 2015 - 09:43

Wielkie dzięki pomoc okazała się skuteczna i wszystko przywrócone jest do stanu pożądanego.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych