Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Star Wars Knights of the Old Republic

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 revanmj

revanmj
  • 687 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 31 maja 2013 - 05:56

Do App Store trafił wczoraj port gry Star Wars Knights of the Old Republic (KOTOR). Kosztuje 8,99 €. Jest w nim wszystko, co było w oryginale (dialogi, minigierki, itd.), więc śmiem twierdzić, że to chyba najbardziej rozbudowana gra dla iPada :)

https://itunes.apple...lic/id611436052

#2 iUżytkownik

iUżytkownik
  • 754 postów
  • SkądPolska

Napisano 01 czerwca 2013 - 21:43

Wystarczy jedno słowo do opisania tej gry: WOW!

#3 3GS

3GS
  • 83 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 23:02

Może ktoś się podzieli wrażeniami, bo zastanawiam się czy kupić czy czekać na obniżkę :P

#4 revanmj

revanmj
  • 687 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 07 czerwca 2013 - 09:11

Mi się bardzo podoba. Gra jest dostosowana do obsługi dotykiem (choć jeszcze nie dotarłem, np. do wyścigu na Taris, więc nie wiem jak tam to będzie wyglądać). Opcja pauzy, wybrania rodzajów ataków i wznowienia rozgrywki bardzo pomagają w grze na iPadzie :)

#5 Artek1987jow2

Artek1987jow2
  • 1 postów

Napisano 10 czerwca 2013 - 10:43

Witam. Ja w kotora jestem juz na planecie mannan i jak narazie zadnych problemow nie zauwazylem ze sterowaniem dotykowym. Nawet wyscigi daja sie jakos przejsc. Aha grafika jest troche gorsza niz na moim pc sprzed 10 lat tj brakuje efektow odbicia na wodzie i trawy na dantooine ale gra sie bajecznie. Spolszczylem sobie tez gre ale brakuje polskiej czcionki i musialem uzyc nielegalnej wersji.

Na liczniku mam juz prawie 15 godzin :-O i dalej chce sie grac

#6 lubieherbate

lubieherbate
  • 399 postów

Napisano 10 czerwca 2013 - 11:10

To jest jedna z moich ulubionych gier wszechczasów. Właśnie dla niej znowu rozważam zakup iPada - jak jeszcze Mafię 1 wydadzą, to sprawa będzie przesądzona :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych