Witam, kupiłem 2 dni temu używanego iP 3g. Chciałem go podłączyć do komputera, kablem nieoryginalnym, z firmy 4world czy jakoś tak. Przy podłączeniu iphone i wlaczeniu itunes, program potrafil sie zwiesic, po czym odwieszal sie jezeli wyjalem z telefonu kabel. Synchronizacja przebiegała w tragiczny sposób, za każdym zwieszał się na powiadomieniu "Przygotowuję do synchronizacji". Zmieniałem porty usb w komputerze, na kazdym to samo. Poszedłem do znajomego i zrobilem to samo co u siebie, bez zmian, postanowilem ze wgram na nowo tego samego softa. Zrobilismy tak jak w opisie do zmiany oprogramowanie, soft usunal się, ale nie chciał się już zainstalować. Pojawia się cały czas błąd 2003, i tekst z brakiem możliwości odtworzenia iPhone. Poszedlem do sklepu w ktorym kupilem kabel usb, i poprosilem o wymiane produktu na inny kabel. Na nowym kablu USB dzieje sie praktycznie to samo. Telefon teraz wyswietla jedynie jablko, po ktorym pojawia sie pozniej ikonka itunes i kabla USB. Poradzcie co robić. Pozdrawiam.
PS:Testowalem juz na roznych iTunesach i softach do 3g...

Bład 2003
Rozpoczęty przez
papa730
, 14 sty 2013 00:16
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 stycznia 2013 - 00:16
Napisano 14 stycznia 2013 - 00:19
Zacznij od testowania na oryginalnym kablu.
Napisano 14 stycznia 2013 - 18:49
Rzeczywiście, na oryginalnym poszedł krok dalej, zaciął się pod koniec ładowania jabłka w czasie restore. Błąd 1015 tym razem
Dalej nie wiem co robic, czytalem ze nie moge juz wgrac oryginalnego softu, tylko zadowolic sie musze CF tak ?

Napisano 14 stycznia 2013 - 19:35
Dzieki OleYek za pomoc, juz doszedlem do tego
teraz zostal problem zwiazany z brakiem sieci po jailbracku 
znalazlem [url]http://myapple.pl/iphone/160138-simlock-na-softach-4_1-5_1-wszystkie-modele-iphone-przeczytaj.html[/url] ten temat, ale nie widze tekstu zwiazanego z moim 3g i 4.2.1

znalazlem [url]http://myapple.pl/iphone/160138-simlock-na-softach-4_1-5_1-wszystkie-modele-iphone-przeczytaj.html[/url] ten temat, ale nie widze tekstu zwiazanego z moim 3g i 4.2.1
Napisano 14 stycznia 2013 - 19:55
Temat simlocka to już w tamtym wątku. Zamykam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych