Hej, szukam apki pozwalającej do robienia zdjęć kamerką internetową z macbooka. Z góry wielkie dzięki

Poszukiwania aplikacji w Mac App Store
Napisano 08 grudnia 2014 - 14:19
Napisano 08 grudnia 2014 - 14:24
Systemowe photo booth?
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4
Napisano 12 lutego 2015 - 10:26
Witam, czy istnieje jakis program na ios który bedzie mnie informowac o tym kiedy dostane wiadomosc flash, np dzwiekiem jak przy zwyklej wiadomosci sms? Chodzi o powiadomienie jakie sie pojawia. patrz zal. dziekuje za pomoc/ tak zeby w jakis sposob mnie informowalo o takiej wiadomosci.
Załączone pliki
Użytkownik sciop edytował ten post 12 lutego 2015 - 10:27
Napisano 12 lutego 2015 - 12:19
Witam, czy istnieje jakis program na ios który bedzie mnie informowac o tym kiedy dostane wiadomosc flash, np dzwiekiem jak przy zwyklej wiadomosci sms? Chodzi o powiadomienie jakie sie pojawia. patrz zal. dziekuje za pomoc/ tak zeby w jakis sposob mnie informowalo o takiej wiadomosci.
Nie ten dział.
Napisano 12 lutego 2015 - 14:52
to gdzie ten dział? mógłbyś podać ... ?
Napisano 12 lutego 2015 - 16:00
- sciop lubi to
Napisano 04 marca 2015 - 08:07
Napisano 06 marca 2015 - 04:13
iTunes?
Napisano 06 marca 2015 - 10:33
Hej! Szukam aplikacji podobnej do DocScannera na OS X, najlepiej darmowa ;-) Zależy mi na funkcji przerabiania istniejących zdjęć do PDF z funkcją jak w Scanbocie mobilnym (zaznaczam rogi kartki i automatycznie prostuje zdjęcie).
Napisano 06 marca 2015 - 11:00
A podgląd nie ma opcji prostowania zdjęć? Potem zapis do PDF też jest prosty. Podpowiadam jakby nie było programu.
MBA 13" | iPhone 4S + iPhone 5S | iPad 2
Napisano 06 marca 2015 - 12:00
Kadrować można, zmieniać kolorystykę itp., ale nie znalazłem w "Podgląd" opcji prostowania strony w stylu tego ze Scanbota.
Napisano 09 marca 2015 - 08:19
iTunes?
Witam ponownie, iTunes że niby w telefonie ?
Napisano 09 marca 2015 - 08:26
Witam ponownie, iTunes że niby w telefonie ?
Pomyliłeś działy na samym początku. To jest MAC - Software. Tu się powinieneś pytać: http://myapple.pl/fo...m/84-app-store/
- madhammmster lubi to
Napisano 11 marca 2015 - 13:52
Po wykorzystaniu opcji szukaj na forum niestety nie znalazłem programu, który spełnił by moje oczekiwania dlatego pytam was
Na windowsie korzystam z takiego cudeńka MyPaint
http://mypaint.intilinux.com
Niestety wersja na maca jest niedostępna
Do tej pory ze szkicowników obadałem SketchBook'a (od autodeska) bardzo odpowiada mi interfejs ale wkurza ograniczenie rozdzielczości projketu do wielkości monitora(My paint ma nieograniczony obszar rysowania, jeżeli przestaję mieścić się w ramce automatycznie powiększa obszar roboczy)
Liczę na wasze propozycje szkicowników do przetestowania.
Z góry dzięki.
Napisano 11 marca 2015 - 14:42
Po wykorzystaniu opcji szukaj na forum niestety nie znalazłem programu, który spełnił by moje oczekiwania dlatego pytam was
Na windowsie korzystam z takiego cudeńka MyPaint
Niestety wersja na maca jest niedostępna
Do tej pory ze szkicowników obadałem SketchBook'a (od autodeska) bardzo odpowiada mi interfejs ale wkurza ograniczenie rozdzielczości projketu do wielkości monitora(My paint ma nieograniczony obszar rysowania, jeżeli przestaję mieścić się w ramce automatycznie powiększa obszar roboczy)
Liczę na wasze propozycje szkicowników do przetestowania.
Z góry dzięki.
Jak niedostępna, jak dostępna.
http://dl.dropbox.co...int-1.0.0v3.pkg
A jak masz na zbyciu 150 zł to polecam zdecydowanie ArtRage
Użytkownik Yellowfrog edytował ten post 11 marca 2015 - 14:50
Napisano 11 marca 2015 - 21:28
Faktycznie moja głupota i brak czytania ze zrozumieniem
Źle zrozumiałem "packaging status" na stronie producenta.
Jeszcze raz dzięki za link. A co do ArtRage'a właśnie biorę się za badanie dema i może faktycznie w niego zainwestuję.
Napisano 15 kwietnia 2015 - 12:21
Hej,
poszukuje jakiejś ciekawej aplikacji do rejestrowania dźwięku wchodzącego do komputera za pomocą mikrofonu.
Napisano 15 kwietnia 2015 - 13:26
Hej,
poszukuje jakiejś ciekawej aplikacji do rejestrowania dźwięku wchodzącego do komputera za pomocą mikrofonu.
Zdefiniuj "ciekawej". QuickTime Player - jest w systemie i robi dokładnie to co piszesz.
Użytkownik Yellowfrog edytował ten post 15 kwietnia 2015 - 13:26
Napisano 15 kwietnia 2015 - 14:01
Zdefiniuj "ciekawej". QuickTime Player - jest w systemie i robi dokładnie to co piszesz.
Musi być prosta i działać naprawdę dobrze, oferując kilka formatów zapisu. Nie tylko skompresowany, ale również bezstratny. Póki co pracuje na Audacity.
Napisano 25 kwietnia 2015 - 09:51
Dlaczego w mac appstore nie ma aplikacji taka jak w iphonie, np. horizon, skype itp. Nadmieniam że maca mam kilka dni
dzięki...
Napisano 25 kwietnia 2015 - 09:55
Bo na iOS nie zainstalujesz programu, który nie jest w App Store a na OS X owszem...
Napisano 25 kwietnia 2015 - 11:30
Czyli sklep w iphonie aż tak się różni od sklepu w macu? można to jakoś obejść?
Napisano 25 kwietnia 2015 - 11:39
A czemu nie możesz pobrać skype ze strony producenta?
Napisano 03 września 2015 - 12:22
czy istnieje jakiś program, który będzie zliczał ile czasu spędzam przed komputerem (ewentualnie ile czasu jest włączony). Głównie chodzi mi o np. comiesięczne podsumowanie najlepiej w jakiejś przyjaznej dla oka formie Jeśli chodzi o aktywnośc w internecie to znalazłem programy które to potrafią ale bardzo często pracuje z tekstem i nie korzystam z przeglądarki dlatego wynik będzie mało miarodajny
Napisano 03 września 2015 - 16:18
czy istnieje jakiś program, który będzie zliczał ile czasu spędzam przed komputerem (ewentualnie ile czasu jest włączony). Głównie chodzi mi o np. comiesięczne podsumowanie najlepiej w jakiejś przyjaznej dla oka formie
Jeśli chodzi o aktywnośc w internecie to znalazłem programy które to potrafią ale bardzo często pracuje z tekstem i nie korzystam z przeglądarki dlatego wynik będzie mało miarodajny
https://itunes.apple...7865?l=pl&mt=12
i może ten sprawdź, ale nie wiem czy o to chodzi:
https://itunes.apple...7865?l=pl&mt=12
są też poza app store: wpisz w Macupdate.com "time on" i przynajmniej ze trzy z listy będą tego typu.
Użytkownik Yellowfrog edytował ten post 03 września 2015 - 16:20
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych