Panowie, używał ktoś etui Puro Icon?
Mam na XS, drugie już oryginalne etui Apple Silicione - kupiłem je ostatni raz. Wszystko jest super, ale to jak szybko się zużywa i w jaki sposób Apple podchodzi do reklamacji tego spowodowało, że nie będę co 8 miesięcy płacić prawie 200zł.
Znalazłem produkt jak Puro Icon(też silikonowe, też wyściółka z mikrofibry) - używał ktoś? A najlepiej czy ktoś ma porównanie do oryginału?
Nie mam PURO Ikon, ale mam od niedawna PURO green czyli Eco, Bio czy jak tam je jeszcze zwą. W 100% wykonane z roślin.
Na kompost do ogródka możesz kiedyś wyrzucić
Fajne. Leciutkie, bardzo przyjemne w dotyku, dobrze poprawia chwyt. Nie jest grube tak jak np Speck. IP ładnie w nim wygląda.
Ale żeby nie było tak fajnie, ma jedną wadę. Nie posiada wyściółki. Zobaczymy jak to bez tej wyściółki będzie.
Bezbarwne też z tej serii są, jeśli ktoś potrzebuje. Cena nie jest wysoka, wypróbować coś "zdrowszego" dla naszej planety zawsze warto.
Jest w necie recenzja to zobaczysz jak mniej więcej wygląda, nie wstawę linka, bo znowu mod mnie "opieprzy". Ale znajdziesz jak wpiszesz PURO recenzja.
Kupiłem żonie Puro przezroczysty do iP 11 product red. Po 2 miesiącach dosyć ostrożnego użytkowania wyglądało już dosyć średnio.
A jakie PURO kupiłeś zwykłe, to znaczy Clear, czy Green z roślinek?
Pytam, bo zastanawiam się nad tym bezbarwnym z roślinek.
Edited by Ciri, 31 October 2020 - 19:40.