Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Nie mog臋 odzyska膰 konta Apple id.

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 ploners

ploners
  • 76 post贸w
  • Sk膮dGdansk, Poland, Poland

Napisano 26 lutego 2012 - 21:55

Witam! Mam bardzo dziwny problem z moim Apple id.. nie wiem nawet jak to do ko艅ca wyt艂umaczy膰 wi臋c napisz臋 chronologicznie w punktach: 1. Kiedy艣 za艂o偶y艂em sobie konto na iTunes jak dosta艂em iPoda 4 na meila adrian.****@gmail.com (podaje tylko po艂owicznie 偶eby艣cie mieli jakie艣 rozr贸偶nienie) i u偶ywa艂em tego konta razem z tym iPodem. 2. Po 3 miesi膮cach zgubi艂em iPoda i konto by艂o nieu偶ywane przez ponad rok. 3. Miesi膮c temu zakupi艂em sobie iPhone'a 4S i zapominaj膮c o starym koncie stworzy艂em sobie nowe na meila alexis.*****@o2.pl (o tamtym koncie kompletnie zapomnia艂em a meila adrian.****@gmail.com ju偶 nie u偶ywa艂em) 4. Wszystko dzia艂a艂o, wype艂ni艂em billing information, kupi艂em du偶o muzyki z iTunes'a i gier.. 5. W mi臋dzy czasie zacz膮艂em u偶ywa膰 starego meila (adrian.****@gmail.com) 6. Wczoraj stwierdzi艂em 偶e zmieni臋 sobie w ustawieniach mojego konta meila z alexis.****@o2.pl na adrian.****@gmail.com (kompletnie zapominaj膮c o tym 偶e na adrian.****@gmail.com mia艂em ju偶 inne konto) 7. Zmieni艂em, zapisa艂em i dosta艂em informacj臋 偶e na konto meilowe (nie by艂o napisane jakie) dostan臋 wiadomo艣膰 potwierdzaj膮c膮.. nie dosta艂em takiej wiadomo艣ci a偶 do dzi艣. Pomy艣la艂em sobie 偶e trudno. 8. I teraz dochodzi do ogromnego problemu... nie mam dost臋pu do mojego konta na kt贸rym kupi艂em wszystkie aplikacje i muzyk臋 (a jest to kwota na jakie艣 400 z艂...) 9. Gdy loguj臋 si臋 za pomoc膮 meila alexis.****@o2.pl to mam informacj臋 偶e podaj臋 z艂e has艂o(pr贸bowa艂em ju偶 odzyskiwania z iForgot ale 偶adnego meila nie dosta艂em z informacjami jak zmieni膰 has艂o..), gdy u偶ywam meila z punktu 6 (adrian.****@gmail.com) to pr贸ba logowania udaje si臋 ale nie na moje dzisiejsze konto tylko to stare! I co teraz? Wygl膮da na to 偶e moje konto w kt贸re w艂o偶y艂em sporo pieni臋dzy po prostu znikn臋艂o .. Jak Apple mog艂o dopu艣ci膰 do takiego b艂臋du? Co mam teraz zrobi膰? Prosz臋 o pomoc..

#2 dyndas

dyndas
  • 4聽424 post贸w

Napisano 26 lutego 2012 - 22:00

Zamiast na forum powiniene艣 poskar偶y膰 si臋 w Apple'u. Mo偶e kto艣 si臋 zlituje...

#3 tores.

tores.
  • 1聽149 post贸w
  • Sk膮dMontrouge

Napisano 26 lutego 2012 - 22:02

Jak Apple mog艂o dopu艣ci膰 do takiego b艂臋du? Apple? To przecie偶 b艂膮d jest po twojej stronie Ja proponuj臋 napisa膰 do obs艂ugi klienta

#4 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 post贸w
  • Sk膮dKalisz

Napisano 26 lutego 2012 - 22:05

Mo偶e spr贸buj znow maila zmieni膰 ? napisz do obs艂ugi klienta.

#5 ploners

ploners
  • 76 post贸w

Napisano 27 lutego 2012 - 16:49

Jak Apple mog艂o dopu艣ci膰 do takiego b艂臋du?
Apple? To przecie偶 b艂膮d jest po twojej stronie
Ja proponuj臋 napisa膰 do obs艂ugi klienta

A ja uwa偶am 偶e jest to ewidentny b艂膮d Apple...
1. Jak mogli zaakceptowa膰 meila kt贸ry by艂 ju偶 u偶yty w innym koncie? Przecie偶 mieli w bazie 偶e jest on ju偶 u偶ywany..
2. Dlaczego nie wys艂ali linku potwierdzaj膮cego? Zanim cokolwiek ma wej艣膰 w 偶ycie musi to zosta膰 przeze mnie potwierdzone.. gdy zmienia艂em ten adres dok艂adnie pisa艂o 偶e zanim b臋d臋 m贸g艂 go u偶ywa膰 b臋d臋 musia艂 go potwierdzi膰 na starym meilu... nie poj臋tne jest to dla mnie.

Pr贸bowa艂em si臋 z nimi skontaktowa膰 i oni nie wiedz膮 w czym tkwi problem..

#6 tores.

tores.
  • 1聽149 post贸w
  • Sk膮dMontrouge

Napisano 27 lutego 2012 - 18:59

Mo偶e link aktywacyjny wpad艂 do folderu spam

#7 grzech987

grzech987
  • 387 post贸w
  • Sk膮dWarsaw, Poland, Poland

Napisano 27 lutego 2012 - 20:02

a mo偶e poda艂e艣 藕le tego maila i dlatego przesz艂o, robi艂em podobnie jak Ty i nie mog艂em poda膰 starego maila gdy偶 ono ju偶 by艂o zaj臋te, poda艂e艣 mo偶e jak膮艣 liter臋 藕le i teraz mogi艂a, mo偶e apple po numerze karty dojdzie i Ci pomo偶e ale pisz na suppoert apple, ja niedawno to robi艂em i maila mi odrzuci艂o wi臋c..

#8 ploners

ploners
  • 76 post贸w

Napisano 28 lutego 2012 - 16:23

W spamie nic nie ma.. meila na pewno napisa艂em dobrego. Kto艣 zna jaki艣 polski meil do Apple gdzie b臋d臋 m贸g艂 wyt艂umaczy膰 sytuacj臋 po polsku? Z angielskim jest u mnie dobrze ale pewniej b臋d臋 si臋 czu艂 pisz膮c do nich po polsku.

#9 tores.

tores.
  • 1聽149 post贸w
  • Sk膮dMontrouge

Napisano 28 lutego 2012 - 19:43

Apple - Wsparcie - Kontakt z Wsparciem Apple

#10 ploners

ploners
  • 76 post贸w

Napisano 28 lutego 2012 - 20:20

Nie ma tam 偶adnego meila a podane numery telefon贸w dotycz膮 tylko sprz臋tu. Jak si臋 z nimi skontaktowa膰 konkretnie w sprawie Apple id?

#11 tores.

tores.
  • 1聽149 post贸w
  • Sk膮dMontrouge

Napisano 28 lutego 2012 - 20:42

Ty tak na powa偶nie? Bo mi si臋 zdaje 偶e w iKulki sobie z nami lecisz

#12 ploners

ploners
  • 76 post贸w

Napisano 29 lutego 2012 - 23:06

Hmm je偶eli nie potrafisz pom贸c to i odpowied藕 na moje pytania to po co si臋 udzielasz?

#13 tores.

tores.
  • 1聽149 post贸w
  • Sk膮dMontrouge

Napisano 01 marca 2012 - 00:16

Nie no jednak potwierdzaj膮 si臋 moje przepuszczenia. Jeste艣 leniem i ignorantem. Ale co mi tam, b臋d臋 g艂upszy i ust膮pi臋
masz i jedz:
Odzyskiwanie identyfikatora Apple ID
ps na przysz艂o艣膰 troszk臋 pokory, bo za takie posty jak twoje to mo偶esz uzyska膰 kup臋 a nie pomoc. Nawet dzi臋kuje nie potrafisz napisa膰 tylko jakie艣 Hmm...BZDETY
A ja pomagam bo lubi臋

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych