iPad - w czym nosić?
Posted 12 December 2012 - 13:01
Posted 12 December 2012 - 13:14
[ATTACH=CONFIG]12672[/ATTACH]
Posted 12 December 2012 - 20:47
Posted 12 December 2012 - 21:22
Co polecicie solidnego do ipada 3?
Takiego czegoś, żeby się nie martwić gdy wrzuce do plecaka ? Nie ważny dla mnie jest styl obudowy a ochrona i bezpieczeństwo ekranu
A może jakieś etui marki speck?
Posted 12 December 2012 - 23:01
Posted 12 December 2012 - 23:23
Posted 13 December 2012 - 21:32
Jednak bardziej mi się podoba ta wersja książkowa. Może coś ktoś jeszcze poleci?
A czego dokladnie szukasz?
podaj kilka wytycznych to bedzie latwiej...
Posted 14 December 2012 - 03:05
Posted 14 December 2012 - 08:33
Posted 14 December 2012 - 13:45
Posted 14 December 2012 - 13:49
Ja po konsultacjach w iSpocie (sprzedawca miał spore zastrzeżenia do spasowania Smart Case'a ze sprzętem, czyli potwierdzał to, o czym huczy w sieci) zdecydowałem się ostatecznie na rozwiązanie kombinowane - tzn. nie całego Smart Case'a tylko samą nakładkę na ekran Smart Cover + plecki dobrane pod kolor nakładki (skórzane firmy Luard).
Powiem tak - mistrzostwo wyglądu to zdecydowanie to nie jest (sama Smart Cover jest IMHO brzydka jak diabli), ale wydaje się być solidne.
A opiszesz co to były za zastrzeżenia? Bo ja kupiłem Smart Case, ale jakoś mi nie leżało na iPadzie i kupiłem w końcu Smart Cover, i do tego uszyłem sobie ze starej bluzy "wsuwke". Bo ja nawet nie wiem do końca o co chodzi z tym niedopasowaniem.
Posted 14 December 2012 - 23:48
Ja po konsultacjach w iSpocie (sprzedawca miał spore zastrzeżenia do spasowania Smart Case'a ze sprzętem, czyli potwierdzał to, o czym huczy w sieci) zdecydowałem się ostatecznie na rozwiązanie kombinowane - tzn. nie całego Smart Case'a tylko samą nakładkę na ekran Smart Cover + plecki dobrane pod kolor nakładki (skórzane firmy Luard).
Powiem tak - mistrzostwo wyglądu to zdecydowanie to nie jest (sama Smart Cover jest IMHO brzydka jak diabli), ale wydaje się być solidne.
He he moze chodzi o marze:D
na apple mala...
Posted 15 December 2012 - 00:39
Co polecicie solidnego do ipada 3?
Takiego czegoś, żeby się nie martwić gdy wrzuce do plecaka ? Nie ważny dla mnie jest styl obudowy a ochrona i bezpieczeństwo ekranu
Jakiś rok temu miałem ten sam problem; po wnikliwym researchu zdecydowałem się na duet Smart Cover + G-Form Extreme Sleeve. Jest to dość droga opcja; sam Smart Cover możnaby pominąć, ja wziąłem go ze względów czysto estetycznych. Extreme Sleeve, uważam, jest warte swojej ceny (~150 zł.). Kapitalnie sprawdza się przy amortyzacji upadków (iPad parę razy lądował już na plecach, jak na razie ani śladu ubytków) no i to poczucie bezpieczeństwa, gdy wrzucam go do plecaka i tłukę się komunikacją miejską na uczelnię :wink:
Etui G-FORM Extreme Sleeve do iPad i tabletów 10'' - Akcesoria - Karen.pl - Sklep internetowy
Ostatnio skusiłem się również na plecki od ZooGue... Głównie z racji ceny ($3?!) i sympatii do marki, od której otrzymałem już parę tanich produktów dobrej jakości (brzmi jak oksymoron, wiem!).
Smart Cover Back
Posted 16 December 2012 - 02:09
A co powiecie o tym?
Szukam wciąż czegoś, najlepiej nie drogiego ale wiadomo jak dzisiaj jest
Wymagania:
- typ "książka"
- zapewniające dobrą ochronę
- miało możliwość postawienia pod kątem mojego ipada 3
Posted 19 December 2012 - 22:32
Posted 20 December 2012 - 22:05
Witam, kupilem nowego ipada z wyswietlaczem retina i chcialbym kupic jakiegos case'a.
Zastanawiam sie pomiedzy:
- apple smart case
- switcheasy canvas
- puro zeta cover;
Moze ktos korzysta z ktoregos na nowym ipadzie i powie mi czy dobrze pasuje, no i ktory z tych trzech najbardziej polecacie?
Dzieki za odpowiedz.
Lepszym rozwiazaniem od zety cover bedzie zeta slim
Posted 21 December 2012 - 03:10
Posted 23 December 2012 - 01:48
Posted 24 December 2012 - 21:38
Posted 26 December 2012 - 19:21
Witam, kupilem nowego ipada z wyswietlaczem retina i chcialbym kupic jakiegos case'a.
Zastanawiam sie pomiedzy:
- apple smart case
- switcheasy canvas
- puro zeta cover;
Moze ktos korzysta z ktoregos na nowym ipadzie i powie mi czy dobrze pasuje, no i ktory z tych trzech najbardziej polecacie?
Dzieki za odpowiedz.
Odradzam puro zeta cover - posiadam taki od ponad miesiąca, skusił mnie wyglądem i funkcjonalnością, ale po tak krótkim okresie czasu widzę, że nie ma ostatniej ważnej cechy - trwałości. Tył jest solidny, ale przedni cover ma krawędź pokrytą tworzywem jak guma czy silikon, bardzo cieniutką, tak bardzo, że przy zakupie w ogóle tego nie zauważysz. Dopiero zauważysz, jak po miesiącu to tworzywo pęka w zgięciach okładki, rozklejając brzegi. Szycie jest ok 3mm od krawędzi, więc zupełnie się nie rozpada, ale wygląda mocno nieestetycznie jak za taką kwotę, liczyłam na trwalszy produkt... Jeśli opis niejest klarowny, to mogę wysłać fotki PW.
Posted 27 December 2012 - 20:30
Posted 28 December 2012 - 21:04
Posted 28 December 2012 - 21:57
Czy ktoś z was ma doświadczenie z "puro booklet cover" ??? Wyglada ok jest w miarę dobrej cenie a co najważniejsze dla mnie nie jest łamana na trzy jego okładka. Bo miotam się co zakupić do ipada4 na początku miał być Apple case ale mnie odrzucił choćby przez to ze czasami ciężej otworzyć przez te magnesy + zachodzaca krawędź okładki.
ja używam Puro Booklet Golfto jest to samo co Booklet ale ma bardziej fikuśny wzór:
PURO You Move It Moves | Kategorie
sprawuje się bez problemów.
Moge polecić.
Myślę, ze Booklet tak samo bedzie ok
- - - Połączono posty - - -
Jakie plecki możecie polecić na iPada 2 do użytkowania wraz ze smart coverem?
przroczyste czy kolorowe ?
Posted 28 December 2012 - 22:06
przroczyste czy kolorowe ?
Obojętnie, ale jak było by coś w kolorze to szarym. Szukam czegoś co było by wyłożone jakimś miękkim materiałem od wewnątrz.
Posted 29 December 2012 - 10:22
Na grouponie pojawiło się etui Griffin Elan Passport Folio za 79zł z przesyłką. Ktoś je ma? Jak oceniacie jakość pod iPada 3? Mam obecnie skórzany Apple Smart Cover i zastanawiam się nad zamianą bo plecki gołe...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users