Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPad - w czym nosić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1280 odpowiedzi w tym temacie

#851 gigigi

gigigi
  • 16 postów

Napisano 17 października 2012 - 23:33

czy ktos słyszał o built?

[url=http://icase.pl/futeral-built-neoprene-sleeve-dla-nowy-ipad-ipad2-bold-p-402.html]Etui i futefały dla iPad 2 - Futerał BUILT Neoprene Sleeve dla nowy iPad / iPad2 (Bold) - BUILT[/url]

#852 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 18 października 2012 - 14:27

czy ktos słyszał o built?

Etui i futefały dla iPad 2 - Futerał BUILT Neoprene Sleeve dla nowy iPad / iPad2 (Bold) - BUILT

oryginalny design alefajnie wygląda :)

#853 Eldorado99

Eldorado99
  • 86 postów

Napisano 18 października 2012 - 22:24

Witam Wszystkich! Szybkie pytanie - czy znacie jakieś etui - jak najmniejsze, żeby miało możliwość "doczepienia" rysika. Może na zgięciu mały "uchwycik"? Doradźcie coś....? Z góry bardzo dziękuję! Pozdrawiam Eldorado9

#854 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 18 października 2012 - 22:42

Witam Wszystkich!

Szybkie pytanie - czy znacie jakieś etui - jak najmniejsze, żeby miało możliwość "doczepienia" rysika.
Może na zgięciu mały "uchwycik"?

Doradźcie coś....?

Z góry bardzo dziękuję!

Pozdrawiam
Eldorado9

O takie os chodzi?
Targus Vuscape - Etui nowy iPad (szary) | Szczegóły produktu

#855 Eldorado99

Eldorado99
  • 86 postów

Napisano 19 października 2012 - 06:10

Oto oto....:) Jeszcze jakby ta gumka na rysik była w środku gdzieś obok ipada to byłby 100% sukces... Ale BARDZO dziękuję - wezmę ten pod uwagę.... Pozdrawiam Eldorado9

#856 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 19 października 2012 - 20:34

Oto oto....:)
Jeszcze jakby ta gumka na rysik była w środku gdzieś obok ipada to byłby 100% sukces...
Ale BARDZO dziękuję - wezmę ten pod uwagę....

Pozdrawiam
Eldorado9

Zapytaj u nich - na pewno wiedza co i jak

#857 koozak

koozak
  • 32 postów
  • SkądŁódź

Napisano 23 października 2012 - 20:49

Smart Cover czy Smart Case ?

#858 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 23 października 2012 - 21:10

Smart Cover czy Smart Case ?

Dwie zupelnie inne rzeczy

#859 koozak

koozak
  • 32 postów
  • SkądŁódź

Napisano 23 października 2012 - 21:12

Ale ktora bardziej uniwersalna ?

#860 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 24 października 2012 - 09:07

Nie wiem czy mnie ktoś za to nie zbanuje, ale podam w temacie, bo mam fajne i może komuś przypasuje w dobrej cenie, w giełdzie wystawiłem PURO Zeta Cover, leży dobrze 3rd, magnes działa, więc jakby ktoś potrzebował, fajny kolor, to można zajrzeć, mam 2szt, przez pomyłkę w na prawdę dobrej cenie oddam.

#861 tawanna

tawanna
  • 14 postów

Napisano 24 października 2012 - 10:30

Ja zakupiłem na Allegro pokrowiec z firmy Shield dokładnie taki: [url=http://www.shield-case.com/product/productNewiPadCar.html]Shield-Best Protection[/url] i jestem bardzo zadowolony..mam go już 3 miesiące i sprawdza się idealnie, zwłaszcza że zależało mi na różnych konfiguracjach ustawienia Ipada..wykonanie bardzo solidne..

#862 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 24 października 2012 - 15:48

Ale ktora bardziej uniwersalna ?

Smart Cover to okładka tylko na przód
SMart Case to etui całe - chroni przód i tył

#863 Shrek

Shrek
  • 1 329 postów

Napisano 24 października 2012 - 15:54

Smart Cover to okładka tylko na przód
SMart Case to etui całe - chroni przód i tył

To co piszesz odnosi sie chyba do jakiejś konkretnej firmy? Bo moje Puro jest Cover w nazwie,
a jest pełnej budowy na całośc ... Wiec nie wszystkich się to tyczy.

#864 geekboy68k

geekboy68k
  • 45 postów

Napisano 24 października 2012 - 18:03

Puro to produkt firmy Puro.
Smart Case i Cover to oficjalne akcesoria Apple. Cover chroni tylko ekran i może być wykonany ze skóry bądź z poliuretanu. Case chroni cały komputer i wykonany jest z poliuretanu.
http://www.apple.com/ipad/accessories/

#865 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 października 2012 - 18:57

Polecam smart case'a od Apple. Nie planowalem w ogóle zakupu iPada ale trafiła się mega okazja i zakupilem nowego czarnego iPada 2 16GB i jako ze straszny pedant ze mnie to szukałem cały weekend ładnego etui który nie zabiera walorów iPada i zdecydowałem się na oryginalny smart case RED od Apple. Jest świetny! Bardzo fajny materiał który nie rysuje się i nie brudzi od środka taki zamszyk żeby nic nie porysowalo iPada. iPad wyglada w nim rewelacyjnie. Jedyna wada jest to ze pionowo jak chce postawić iPada jako ramke do zdjęć to dosc mocno chwieje sie. No i trochę trzeba wydać... Ale kupując czerwona wersje wspierasz murzynkow w Afryce. :)

#866 geekboy68k

geekboy68k
  • 45 postów

Napisano 24 października 2012 - 19:23

No i trochę trzeba wydać... Ale kupując czerwona wersje wspierasz murzynkow w Afryce. :)

Czerwona kosztuje tyle ile inne, więc to IMO nie ma większego znaczenia. Natomiast argument sprzedawcy w iSpocie mnie rozniósł - "Świetny wybór, bo to jakby nie patrząc taka najbardziej czerwona czerwień na rynku..." :D

#867 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 24 października 2012 - 20:29

To co piszesz odnosi sie chyba do jakiejś konkretnej firmy? Bo moje Puro jest Cover w nazwie,
a jest pełnej budowy na całośc ... Wiec nie wszystkich się to tyczy.

Zadales pytanie o Smart Cover i Smart Case -te nazwy odnosza sie do produktow marki Apple. Takue sa ich oficjalne nazwy.

W nazwie moze byc cover lub case (rzecz prawie oczywista z angielskiego) wiec Puro tez ma w nazwie cover lub case ale to nie pelna nażwa.

---------- Wpis dodano o 21:29 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:27 ----------

Czerwona kosztuje tyle ile inne, więc to IMO nie ma większego znaczenia. Natomiast argument sprzedawcy w iSpocie mnie rozniósł - "Świetny wybór, bo to jakby nie patrząc taka najbardziej czerwona czerwień na rynku..." :D

Faktycznie zablysnal:D

#868 Jojox

Jojox
  • 585 postów
  • SkądPoznań

Napisano 25 października 2012 - 08:43

Ale jak kupujesz produkt RED to Apple przeznacza cześć swoich zysków na walkę z AIDS. Chociaż ja oczywiście wybrałem czerwona bo mi sie najbardziej podobala. :)

#869 karobagi

karobagi
  • 60 postów

Napisano 29 października 2012 - 21:36

Ja używam smart covera z folią na ekranie i gołe plecy. Mam problem , ponieważ SC w miejscu przyczepu do ipada zaczął mi go rysować. Pojawiły się małe odpryski i chciałbym kupić folię na plecki, ale z kolei nie chce wydawać 100 na wrapsola. Czy wie ktoś gdzie mogę kupić tanią folię na tył ipada ? Na allegro nie mogę znaleźć. Macie jakieś pomysły ?

#870 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 29 października 2012 - 22:25

Ja używam smart covera z folią na ekranie i gołe plecy. Mam problem , ponieważ SC w miejscu przyczepu do ipada zaczął mi go rysować. Pojawiły się małe odpryski i chciałbym kupić folię na plecki, ale z kolei nie chce wydawać 100 na wrapsola. Czy wie ktoś gdzie mogę kupić tanią folię na tył ipada ? Na allegro nie mogę znaleźć. Macie jakieś pomysły ?

Ma byc tania czy dobra?

#871 karobagi

karobagi
  • 60 postów

Napisano 30 października 2012 - 07:31

Ma byc tania czy dobra?

Tania, chodzi mi głownie o to żeby SC bezpośrednio nie dotykał powierzchni ipada. Lepiej żeby rysował folię niż sprzęt.

#872 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 30 października 2012 - 22:12

Tania, chodzi mi głownie o to żeby SC bezpośrednio nie dotykał powierzchni ipada. Lepiej żeby rysował folię niż sprzęt.

No to moze w sredniej cenie Puro akbo w nieco wtzeszej Wrapsol

---------- Wpis dodano o 22:12 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:11 ----------

No to moze w sredniej cenie Puro akbo w nieco wtzeszej Wrapsol

Aaa Ty nie chcesz Wrapsola

#873 Eldorado99

Eldorado99
  • 86 postów

Napisano 03 listopada 2012 - 13:38

[ATTACH=CONFIG]12114[/ATTACH] Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jakie to etui? Pozdrawiam Eldorado9

#874 karobagi

karobagi
  • 60 postów

Napisano 03 listopada 2012 - 13:52

[ATTACH=CONFIG]12114[/ATTACH]

Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jakie to etui?

Pozdrawiam
Eldorado9

To chyba to : Genuine Leather Case Folio with 3-in-1 built-in Stand for Apple Ipad Tablet/wifi 3G Model 16gb, 32gb, 64gb (Brown)

#875 Eldorado99

Eldorado99
  • 86 postów

Napisano 03 listopada 2012 - 19:50

Hmm wygląda podobnie ale nie ma "dziurki" na rysik....

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych