Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPad - w czym nosić?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1280 odpowiedzi w tym temacie

#751 kuba006

kuba006
  • 632 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 lipca 2012 - 11:52

Czy ktoś, poza mną, spotkał sie z rozklejaniem sie SmartCover do iPada? Miałem poliuretanowy, rozkleil sie po bokach, z przodu i przy zawiasach, gdzie dostał strasznych luzow. Widać te metalowe "wkładki", tak bardzo rozkleilo sie. Kupiłem skórzany, czy będzie to samo? O ile poliuretanowy i jego zniszczenie przelknalem, bo te 1xxzl to nic strasznego, o tyle SC za który zapłaciłem 300zl, chce żeby trochę wytrzymał.

#752 Sgt Pepper

Sgt Pepper
  • 724 postów

Napisano 24 lipca 2012 - 12:00

Switcheasy Canvas. Niedrogi, dobrze wykonany, a przede wszystkim - idealnie chroni iPada.

#753 szkodnikPL

szkodnikPL
  • 747 postów
  • SkądBiała Podlaska

Napisano 24 lipca 2012 - 13:50

Czy ktoś, poza mną, spotkał sie z rozklejaniem sie SmartCover do iPada? Miałem poliuretanowy, rozkleil sie po bokach, z przodu i przy zawiasach, gdzie dostał strasznych luzow. Widać te metalowe "wkładki", tak bardzo rozkleilo sie.
Kupiłem skórzany, czy będzie to samo?
O ile poliuretanowy i jego zniszczenie przelknalem, bo te 1xxzl to nic strasznego, o tyle SC za który zapłaciłem 300zl, chce żeby trochę wytrzymał.

Jesteś pewien, że to był oryginalny SmartCover? Jeżeli miałeś paragn mogleś próbować go reklamować. Ja teraz kupiłem SmartCase poliuretanowy - zobaczymy co z tego wyjdzie.

#754 kuba006

kuba006
  • 632 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 lipca 2012 - 15:00

Jestem pewien. Zdjęć je zrobię, bo posklejalem, ale po sklejeniu magnesy mi ne działały, więc kupiłem skórzany. Obawę mam dopiero teraz po zakupie, 300zl w plecy nie będę mam nadzieje. ;) Tak jak mówię, na ten poliuretanowy machnalem ręka.

#755 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 24 lipca 2012 - 15:01

Jestem pewien. Zdjęć je zrobię, bo posklejalem, ale po sklejeniu magnesy mi ne działały, więc kupiłem skórzany. Obawę mam dopiero teraz po zakupie, 300zl w plecy nie będę mam nadzieje. ;)
Tak jak mówię, na ten poliuretanowy machnalem ręka.

dla mnie ceny za smart covery to jakiś kosmos

#756 kuba006

kuba006
  • 632 postów
  • SkądPoznań

Napisano 25 lipca 2012 - 08:07

Ok, na własnej skórze doświadczyłem opiuywany przez was "problem", jakim jest pozostawienie przez SC tłustych pasów na ekranie. Na szczęście nie są to trwałe plamy. Można je zatrzeć szybko sciereczka, więc dla mnie to nie problem.

#757 T.r.

T.r.
  • 2 postów

Napisano 25 lipca 2012 - 19:30

A ja kupiłem razem z Nowym IPadem pokrowiec Odoyo Aircoat i niestety ale podczas noszenia cały czas blokuje sie i odblokowuje a to kliknie jest nie do zniesienia :evil: Niestety w iStore nie widzą podstaw do reklamacji. Miał ktoś może podobny problem?

#758 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 25 lipca 2012 - 20:00

A ja kupiłem razem z Nowym IPadem pokrowiec Odoyo Aircoat i niestety ale podczas noszenia cały czas blokuje sie i odblokowuje a to kliknie jest nie do zniesienia :evil: Niestety w iStore nie widzą podstaw do reklamacji. Miał ktoś może podobny problem?

No jak, podstawa jest. Skoro magnesy za slabo trzymaja... A z tego co piszesz to tak wlasnie jest. To w ispot kupowales?

#759 T.r.

T.r.
  • 2 postów

Napisano 25 lipca 2012 - 23:20

Tak w iSpot w Łodzi. I co ciekawe jako zielonemu w tym temacie taki właśnie pokrowiec polecili(szczególnie że koszta nie grały szczególnej roli) :evil: Po wymuszeniu przyjęcia reklamacji dostałem nawet w zastępstwie pokrowiec Krusell Luna ale sprzedawca podsumował że wątpi abym dostał pozytywną odpowiedź.

#760 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 26 lipca 2012 - 10:18

Tak w iSpot w Łodzi. I co ciekawe jako zielonemu w tym temacie taki właśnie pokrowiec polecili(szczególnie że koszta nie grały szczególnej roli) :evil: Po wymuszeniu przyjęcia reklamacji dostałem nawet w zastępstwie pokrowiec Krusell Luna ale sprzedawca podsumował że wątpi abym dostał pozytywną odpowiedź.

zaciekawił mnie ten temat i można znaleźć w necie trochę testów tego etui - niestety wszystko wskazuje na to, ze jest to wada "wrodzona" prouktu. Magnesy są zbyt słabe. Testowane też same odblokowywały (właczały) i wyłaczały iPada co powoduje, ze iPad może się całkiem rozładować.

#761 abeso

abeso
  • 30 postów

Napisano 28 lipca 2012 - 18:21

Witam, przymierzam się do zakupu nowego iPada. Jaki polecilibyście pokrowiec w stylu ETUI BUGATTI SLEEVE - IPAD 2, IPAD 3 NEW IPAD (2469661585) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.? Może byc również na zamek. Byłoby fajnie, gdyby był w białym kolorze.

#762 elvvis

elvvis
  • 19 postów

Napisano 29 lipca 2012 - 10:42

Witam , posiada ktoś etui StilGut do swojego Ipada ? Konkretnie interesuje mnie ten model : [url=http://www.stilgut.pl/index.php/Etui-do-New-iPad/134-etui-ultraslim]Etui UltraSlim do Apple iPad 3 - white[/url]
Obejrzałem parę filmików na YT o tym wyrobie i szczerze mówiąc prezentuje się świetnie.
Może ktoś podzieliłby się swoimi doznaniami ? ;)

#763 Fabik

Fabik
  • 32 postów

Napisano 29 lipca 2012 - 14:28

Mam do sprzedania karte itunes o nominale £15 zainteresowany ktos?

#764 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 29 lipca 2012 - 15:10

Witam, przymierzam się do zakupu nowego iPada. Jaki polecilibyście pokrowiec w stylu ETUI BUGATTI SLEEVE - IPAD 2, IPAD 3 NEW IPAD (2469661585) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.? Może byc również na zamek. Byłoby fajnie, gdyby był w białym kolorze.

Jesli biale.to Tucano
TUCANO Elements SE - Etui iPad-iPad 2 (biały) -

#765 abeso

abeso
  • 30 postów

Napisano 29 lipca 2012 - 18:04

Akurat białe to nie jest warunek. Szukam czegoś, do czego wejdzie nowy iPad z SC. Jakieś propozycje?

#766 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 29 lipca 2012 - 20:23

Akurat białe to nie jest warunek. Szukam czegoś, do czego wejdzie nowy iPad z SC. Jakieś propozycje?

To wlasnie Tucano jest ok, miesci iPada ze SC, masz tez do wyboru kolor czarny.

---------- Wpis dodano o 21:23 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:15 ----------

I jak sie zakonczyla reklamacja?

#767 MeGusta

MeGusta
  • 253 postów

Napisano 29 lipca 2012 - 22:55

Ma ktoś może podróbę smart covera za allegro za 50 zł ? Jak się sprawuje ?

#768 abeso

abeso
  • 30 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 08:38

Ach, Tucano. Nie podobają mi się te grafiki na nim. Macie jeszcze jakąś propozycję? :) Czy raczej każdy pokrowiec tego typu zmieści ipada z SC?

#769 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 10:46

Ach, Tucano. Nie podobają mi się te grafiki na nim. Macie jeszcze jakąś propozycję? :) Czy raczej każdy pokrowiec tego typu zmieści ipada z SC?

a taki
BUILT Neoprene Envelope - Etui iPad (Graphite) | doApple.pl - centrum akcesoriów do Apple

#770 abeso

abeso
  • 30 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 10:55

a taki
BUILT Neoprene Envelope - Etui iPad (Graphite) | doApple.pl - centrum akcesoriów do Apple

O, o wiele lepszy, ciekawszy. Dzięki za pomoc, pewnie na niego się zdecyduję ;)

#771 MeGusta

MeGusta
  • 253 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 00:01

Przyszedł już do mnie ten smart cover, cena bardzo niska oraz produkt nie najgorszej jakości Jak ci szkoda jak mi 160 zł to polecam o wiele tańszy odpowiednik :)

#772 macowiec1999

macowiec1999

Apple Reviews PL

• 642 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 08:40

Ja oba swoje iPady noszę w Apple SmartCase

#773 abeso

abeso
  • 30 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 11:36

I jak się sprawują? Są jakieś luzy? Są w miarę stabilne w pozycji stojącej?

#774 Attiss

Attiss
  • 594 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 20:34

O, o wiele lepszy, ciekawszy. Dzięki za pomoc, pewnie na niego się zdecyduję ;)

I co kupiles?

---------- Wpis dodano o 21:34 ---------- Poprzedni wpis dodano o 20:14 ----------

Ja tez w oczekiwaniu na Puro Golf Fluo w kolorze granatowym :)
Etui i futerały dla Nowego iPada - PURO Golf Fluo Etui iPad 2 / Nowy iPad - Puro

Na iPhona zamowilam tez fluo w identycznym kolorze. Beda pasowaly do siebie :D
Etui i futerały dla iPhone 4/4S - Etui PURO Golf Fluo dla iPhone 4/4S - Puro

Masz? I jak sie sprawuje?

#775 abeso

abeso
  • 30 postów

Napisano 01 sierpnia 2012 - 20:47

Attiss, jeszcze, dopiero dzisiaj poszło zamówienie na iPada ;). W przyszłym tygodniu jak go ogarnę to zdecyduję się na jakiś pokrowiec to przenoszenia.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych