Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPad - w czym nosić?

• Please log in to reply
1280 replies to this topic

#726 jayp

jayp
  • 94 posts

Posted 03 July 2012 - 20:04

Polecam etui Jisoncase. Bardzo ładne a do tego fajnie wykonane. Oczywiście skóra.

---------- Wpis dodano o 16:43 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:43 ----------

Posiada też magnesy uśpienia i służy jak SC, czyli podstawka.

Gdzie kupiłeś ? A tak przy okazji... masz folie na wyświetlaczu?

#727 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 05 July 2012 - 08:51

Gdzie kupiłeś ? A tak przy okazji... masz folie na wyświetlaczu?

coś mi nie pasuje z tą ceną...za tanie na prawdziwą skórę.

---------- Wpis dodano o 09:51 ---------- Poprzedni wpis dodano o 09:50 ----------

Polecam etui Jisoncase. Bardzo ładne a do tego fajnie wykonane. Oczywiście skóra.

---------- Wpis dodano o 16:43 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:43 ----------

Posiada też magnesy uśpienia i służy jak SC, czyli podstawka.

coś mi nie pasuje z tą ceną...za tanie na prawdziwą skórę.

#728 madmax332-802bc1e3e2

madmax332-802bc1e3e2
  • 7682 posts

Posted 06 July 2012 - 21:57

DiCAPac - pokrowce ochronne.

Seria pokrowców zapewniających 100 % ochrony przed wodą, śniegiem, piaskiem i kurzem. W ofercie jest także model dla iPada - więcej szczegółów: DiCAPac

#729 micail

micail
  • 4 posts
  • SkądToruń

Posted 08 July 2012 - 08:44

Jest jeden król etui do iPada dodcase [url=http://dodocase.com]iPad Cases by DODOcase[/url]. Kupiłem je w USA, gdzie uchodzi za kultowe. Używane przez gwiazdy, polityków. Czym ono zachwyca ? Przede wszystkim konstrukcja chroni iPada, bo ma czym... Solidna bambusowa ramka i do tego twarda okładka. Design chroni przed kradzieżą tzn. nikt nie wie że masz ipada, a jakiś notatnik który nie wzbudza pożądania, możesz go używać swobodnie w czasie wykładu, rozmowy biznesowej bo obserwatorom w wydaje się że korzystasz z notatnika co jest lepiej postrzegane niż "praca na ipadzie lub używanie telefonu". Jest naprawdę trały. Do kolejnego ipada 2 kupiłem Polskie odpowiednik dodocase - snacase [url=http://snacase.com]Ekskluzywne etui dla tabletu - iPad 3[/url] i powiem że jakością wykonania niczym nie różni się od dodo. Na plus zapisał bym użycie zwykłego drewna zamiast bambusa które nie przyjmuje tak brudu ja bambus. Jestem mocno zadowolony w domu mamy jedno dodocase i 2 snacase nie kupił bym niby ochrony z jedno milimetrowego plasticzku from China za kilkadziesiąt złotch...

#730 dzerenimo

dzerenimo
  • 12 posts
  • SkądWrocław

Posted 09 July 2012 - 20:44

[url=http://allegro.pl/jedyne-na-allegro-etui-smart-cover-nillkin-ipad-3-i2464334216.html]JEDYNE NA ALLEGRO ETUI SMART COVER NILLKIN IPAD 3 (2464334216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.[/url]

Myślicie, że bedzie pasował do ipad2?

#731 aquacuba

aquacuba
  • 108 posts

Posted 10 July 2012 - 20:08

Witam czy opłaca kupować na plecy ipada2 takie o to etui Etui Back Cover Crystal Plecki New iPad3 i 2 FV!! (2463039420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??
czy jest różnica między tym, a PURO Crystal Cover?

#732 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 12 July 2012 - 11:28

Witam czy opłaca kupować na plecy ipada2 takie o to etui Etui Back Cover Crystal Plecki New iPad3 i 2 FV!! (2463039420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??
czy jest różnica między tym, a PURO Crystal Cover?

pytanie co to za marka ?

---------- Wpis dodano o 12:28 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:27 ----------

JEDYNE NA ALLEGRO ETUI SMART COVER NILLKIN IPAD 3 (2464334216) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Myślicie, że bedzie pasował do ipad2?

jak pasuje do 3 to do 2 tez będzie

#733 aquacuba

aquacuba
  • 108 posts

Posted 12 July 2012 - 12:30

Attiss chodzi Ci o firmę Puro ?? jeśli tak to ==> PURO You Move It Moves | Forcetop – Wyłączny partner marki PURO w Polsce | PURO
a co do marki, to dużo rzeczy jest tej samej jakości, a płaci się więcej właśnie za markę.

#734 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 13 July 2012 - 10:17

Attiss chodzi Ci o firmę Puro ?? jeśli tak to ==> PURO You Move It Moves | Forcetop – Wyłączny partner marki PURO w Polsce | PURO
a co do marki, to dużo rzeczy jest tej samej jakości, a płaci się więcej właśnie za markę.

chodziło mi o tą marką z linka...co to za marka...jakaś chińszczyzna chyba ?

#735 The Bubu

The Bubu
  • 23 posts
  • SkądWrocław

Posted 13 July 2012 - 13:35

Extreme Sleeve 2 for iPad - G-Form LLC

Swojego czasu skusiłem się na powyższy produkt. Jest on dość drogi, jednak dla mnie idealny, iPad ze smart coverem mieści się ładnie, a stres przy noszeniu iPada w plecaku minął. Pokusiłem się nawet o prowizoryczny test, szklana szybka po wsadzeniu do pokrowca wytrzymała rzucanie po pokoju (a raczej drobną symulację upadków). Na testowanie z iPadem w środku jakoś... Nie miałem ochoty ;p. Niemniej jednak polecam osobom, które tak jak ja rzucają plecakiem/torbą gdzie popadnie!

#736 Martius

Martius
  • 5 posts

Posted 14 July 2012 - 19:21

Czy możecie polecić etui z uchwytem na rękę?

#737 szkodnikPL

szkodnikPL
  • 747 posts
  • SkądBiała Podlaska

Posted 14 July 2012 - 20:02

Czy "Smart Covery" od Puro nie rysują iPada tak jak oryginalny Smart Cover? Jeżeli tak, to co innego polecacie (nie chciałbym skórzanego).

#738 Q-Jot

Q-Jot
  • 68 posts

Posted 14 July 2012 - 22:32

A Smart Cover rysuje iPada? W ogóle jest on jakakolwiek ochroną dla iPada w walizce, plecaku?

#739 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 15 July 2012 - 09:51

A Smart Cover rysuje iPada? W ogóle jest on jakakolwiek ochroną dla iPada w walizce, plecaku?

Nie rysuje. Inni twierdzą, że tak. Używam już dwa miesiące i zero rys.

#740 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 15 July 2012 - 12:59

Czy "Smart Covery" od Puro nie rysują iPada tak jak oryginalny Smart Cover? Jeżeli tak, to co innego polecacie (nie chciałbym skórzanego).

z tego co wiem to Puro nie ma smart coverów a etui/pokrowce, które chronią tyl i przód albo same plecki

---------- Wpis dodano o 13:59 ---------- Poprzedni wpis dodano o 13:58 ----------

chroni jedynie przód a tyłu niestety nie

---------- Wpis dodano o 13:59 ---------- Poprzedni wpis dodano o 13:59 ----------

Czy możecie polecić etui z uchwytem na rękę?

griffin chyba miał takie

#741 poslinski.net

poslinski.net
  • 39 posts
  • SkądBielsko-Biała, PL

Posted 15 July 2012 - 18:12

Czy to się do czegoś nadaje?

Etui iPad 2 New iPad 3 Rock Smart Cover Folia (2433449585) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wygląda przyzwoicie. Czy miał ktoś do czynienia z tym etui?

#742 123456789max

123456789max
  • 154 posts

Posted 15 July 2012 - 22:59

Od siebie gorąco polecam etui Belkin Max Folio Stand. Wygląda naprawdę bardzo fajnie, twardy przód dobrze chroni iPad'a. Łatwo sie go wyciąga i nic sie nie rysuje, bo tył zrobiony jest jak Smart Case chyba (taka guma). Jako podstawka też się sprawdza, działa blokada na magnes. Dodatkowo cena jest niska, około 200 zł :)

#743 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 17 July 2012 - 20:53

Od dzisiaj posiadam nowego iPada (3 gen) i został ubrany w etui PURO Golf Fluo w kolorze granatowym PURO You Move It Moves | Kategorie i folie ochronną PURO na ekran, zwylka. Postaram się podeslac Real foto etui. Na ta chwile mogę polecić etui - jest idealnie skasowana, swietnie sprawdza się funkcja podstawie do pisania lub druga opcja do oglądanie. Poza tym ma oryginalny design - wcześniej nie widziany w innych etui.

#744 sarbin

sarbin
  • 57 posts
  • SkądLeszno

Posted 18 July 2012 - 12:17

Miałem podobny problem co wybrać.
Skąpy byłem kupiłem na allegro etui SKÓRA SKÓRZANE MARKOWE ETUI IPAD 3 IPAD 2 APPLE (2435355577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wszystko prawda poniżej 50 zł
Do tego tania folia. Niby wszystko fajnie ładnie.. Etui po nie całych 3 tygodniach wytarło się, a jest używane w większości w biurze i w domu.

Szefowa w grudniu kupowała etui firmy STILGUT UltraSlim Case hmm po równałem dzisiaj oba... Stilgut po 8 miesiącach wygląda lepiej, niż moje po 3 tygodniach.

Moje tanie etui ląduje w koszu jutro jak tylko dotrze moje etui UltraSlim Case :)

pozdrawiam ;)

#745 jayp

jayp
  • 94 posts

Posted 19 July 2012 - 16:02

Od dzisiaj posiadam nowego iPada (3 gen) i został ubrany w etui PURO Golf Fluo w kolorze granatowym PURO You Move It Moves | Kategorie i folie ochronną PURO na ekran, zwylka. Postaram się podeslac Real foto etui. Na ta chwile mogę polecić etui - jest idealnie skasowana, swietnie sprawdza się funkcja podstawie do pisania lub druga opcja do oglądanie. Poza tym ma oryginalny design - wcześniej nie widziany w innych etui.

właśnie mam dylemat

PURO ZETA COVER - ETUI IPAD 2/ NOWY IPAD CZARNY 130 zł
PURO GOLF COVER - ETUI IPAD 2/NOWY IPAD GRANATOWY 138 zł
Griffin IntelliCase - Etui magnetyczne new iPad BK 123 zł

Bardzo Cię proszę, podeślij realne zdjęcia :)

A Panów co mają wyżej wymienione etui zachęcam do napisania opinii.
Pozdrawiam

#746 poslinski.net

poslinski.net
  • 39 posts
  • SkądBielsko-Biała, PL

Posted 19 July 2012 - 16:04

Dotarło już etui "Rock", o które pytałem parę postów wyżej w tym temacie. Prezentuje się nie najgorzej, wykonanie wydaje się być ok i cena również.

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Póki co jestem zadowolony, zobaczymy co będzie po paru tygodniach.

#747 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 20 July 2012 - 22:05

właśnie mam dylemat

Pozdrawiam

Jak tylko znajde chwilke to podesle.
Na ban etui Golf wyroznia sie z tlumu.

#748 gigigi

gigigi
  • 16 posts

Posted 22 July 2012 - 21:58

Ja tez w oczekiwaniu na Puro Golf Fluo w kolorze granatowym :)
[url=http://icase.pl/puro-golf-fluo-etui-ipad-nowy-ipad-niebieski-p-358.html]Etui i futerały dla Nowego iPada - PURO Golf Fluo Etui iPad 2 / Nowy iPad - Puro[/url]

Na iPhona zamowilam tez fluo w identycznym kolorze. Beda pasowaly do siebie :D
[url=http://icase.pl/etui-puro-golf-fluo-dla-iphone-44s-niebieski-p-404.html]Etui i futerały dla iPhone 4/4S - Etui PURO Golf Fluo dla iPhone 4/4S - Puro[/url]

#749 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 23 July 2012 - 14:37

właśnie mam dylemat

Pozdrawiam

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

---------- Wpis dodano o 15:37 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:34 ----------

Ja tez w oczekiwaniu na Puro Golf Fluo w kolorze granatowym :)
Etui i futerały dla Nowego iPada - PURO Golf Fluo Etui iPad 2 / Nowy iPad - Puro

Na iPhona zamowilam tez fluo w identycznym kolorze. Beda pasowaly do siebie :D
Etui i futerały dla iPhone 4/4S - Etui PURO Golf Fluo dla iPhone 4/4S - Puro

też własnie sie zastanawiam nad tym etui do iPhone, do kompletu ;)

#750 jayp

jayp
  • 94 posts

Posted 23 July 2012 - 22:03

Attiss

Dzięki za zdjęcia.

Zdecydowałem się jednak na inne etui, wybór padł na PURO Booklet Cover Black - cena 110 zł brutto - zamawiałem w hurtowni do której mam dostęp.
Zrecenzuję jak tylko dostanę. Dodam również zdjęcia, a może nawet pokuszę się o recenzję wideo.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users