Jak w temacie.
Posiadam xbox'a 360 i ostatnio zakupiłem program do synchronizacji maczka z xboxem - connect360. xboxa mam podalczonego w drugim pokoju do telewziora 42". xbox nie widzi niektorych rozszerzen np. formatu .mkv oraz nie czyta napisów. Moje pytanie - jak sprawnie i szybko przygotowac film dla xboxa? czyli scalic napisy z filmem i skonwertowac dla przykladu .mkv do formatu ktory widzial by xbox bez utraty jakosci. Mile widziane przyklady software'u
Dzieki z gory

Przygotowanie filmów dla xbox 360 - Czym i jak konwertowac + jak scalić napisy z filmem?
Started by
Abuse
, 11 Dec 2010 15:35
3 replies to this topic
Posted 11 December 2010 - 15:35
Posted 11 December 2010 - 18:18
[url=http://www.ehow.com/how_5139808_stream-music-movies-mac-xbox.html]How to Stream Music and Movies from a Mac to an Xbox 360 | eHow.com[/url]
Xbox 360 wspiera Xvid, Divx, Avi, Mp4, Mpeg, ... więc każde narzędzie eksportujące, konwertujące w tym/do tego formatu.
Co do napisów - Każde narzędzie dorabiające napisy + eksport lub/i konwersja do w/w formatów
Xbox 360 wspiera Xvid, Divx, Avi, Mp4, Mpeg, ... więc każde narzędzie eksportujące, konwertujące w tym/do tego formatu.
Co do napisów - Każde narzędzie dorabiające napisy + eksport lub/i konwersja do w/w formatów
Posted 11 December 2010 - 20:46
a jesli mozesz napisac jakie programy sa do dorabiania napisow to bede wdzieczny.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users