Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Przygotowanie filmów dla xbox 360 - Czym i jak konwertowac + jak scalić napisy z filmem?

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Abuse

Abuse
  • 49 posts
  • SkądŁódź

Posted 11 December 2010 - 15:35

Jak w temacie. Posiadam xbox'a 360 i ostatnio zakupiłem program do synchronizacji maczka z xboxem - connect360. xboxa mam podalczonego w drugim pokoju do telewziora 42". xbox nie widzi niektorych rozszerzen np. formatu .mkv oraz nie czyta napisów. Moje pytanie - jak sprawnie i szybko przygotowac film dla xboxa? czyli scalic napisy z filmem i skonwertowac dla przykladu .mkv do formatu ktory widzial by xbox bez utraty jakosci. Mile widziane przyklady software'u Dzieki z gory

#2 imielski

imielski
  • 373 posts

Posted 11 December 2010 - 18:18

[url=http://www.ehow.com/how_5139808_stream-music-movies-mac-xbox.html]How to Stream Music and Movies from a Mac to an Xbox 360 | eHow.com[/url]

Xbox 360 wspiera Xvid, Divx, Avi, Mp4, Mpeg, ... więc każde narzędzie eksportujące, konwertujące w tym/do tego formatu.
Co do napisów - Każde narzędzie dorabiające napisy + eksport lub/i konwersja do w/w formatów

#3 Abuse

Abuse
  • 49 posts
  • SkądŁódź

Posted 11 December 2010 - 20:46

a jesli mozesz napisac jakie programy sa do dorabiania napisow to bede wdzieczny.

#4 kaslapek

kaslapek
  • 256 posts
  • SkądGliwice

Posted 11 December 2010 - 21:13

witam
polecma program SUBMERGE
Submerge

mozna nim wbudowac napisy i exportowac film dla xbox360, iphona, playstation itp
9 dolarów to chyba dobra cena

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users