Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Office dla Mac 2011 Polska / Angielska wersja

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 madeinstein

madeinstein
  • 1 posts

Posted 01 December 2010 - 01:24

Hey, Wyglada na to ze mnie tez zaskoczyl fakt ze Office dla Mac jest jednojezyczny i nie ma mozliwosci zmiany jezyka (microsoft nie oferuje language packs dla wersji na mac'a) szczegolnie gdy w OSX mozna bez problemu zmieniac jezyki. Z tego co czytalem na internecie mozna zainstalowac dowolna wersje jezykowa offica i uzyc oryginalnego klucza i powinno wszystko dzialac, czy moze ktos to potwierdzic? Dzieki

#2 Jamal_013

Jamal_013
  • 13 posts

Posted 01 December 2010 - 02:04

Jasne...

Jakis miesiac temu zakupilem nowego iMac'a i dostalem Microsoft Office 2011 Home and Student GRATIS! Oczywiscie komputer kupiony w anglii (w polsce takich promocji nie ma ;)) Office jest po angielsku. Wiec jak tylko wyszla polska wersja jezykowa, pobralem obraz dysku i zainstalowalem ja uzywajac mojego oryginalnego klucza. Wszystko smiga jak nalezy. Tylko nie zapomnij odinstalowac angielskiej wersji przed instalacja polskiej...

Pozdrawiam.

P.S.: Przepraszam za brak polskich trzcionek czcionek - jestem w pracy i korzystam z angielskiego systemu.

#3 peper

peper
  • 105 posts

Posted 09 December 2010 - 09:44

A jest polski słownik w angielskiej wersji? Bo wolałbym anglojęzyczną ale słownik się przydaje. Ewentualnie czy można doinstalować spokojnie słownik co był sprzedawany w pakiecie z Office 2008?

#4 simonek

simonek
  • 284 posts
  • SkądSzczecin

Posted 09 December 2010 - 10:26

A jest polski słownik w angielskiej wersji? Bo wolałbym anglojęzyczną ale słownik się przydaje. Ewentualnie czy można doinstalować spokojnie słownik co był sprzedawany w pakiecie z Office 2008?

Sprawdzanie polskiej pisowni jest niezależnie od wersji językowej pakietu.

#5 peper

peper
  • 105 posts

Posted 09 December 2010 - 10:39

Na stronie Microsoftu widze można zakupić i pobrać wersję angielską, chyba skorzystam z tej opcji :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users