Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniaOstatnia
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24
  1. Avatar _krzysiek
    Dołączył
    May 2007
    Skąd
    Łódź
    Postów
    1,939

    Cytuj | #1

    Znalazlem taka oferte:

    http://allegro.pl/show_item.php?item=255174051

    Wzbudza we mnie troche kontrowersji. Sprzet z Chin, patrzylem na kurs walut, moze na tym zarabiac nawet i do 300zl na jednym sprzecie, choc nie uwzglednilem tutaj znizek ktore moglby miec. Brak opisu, czysta specyfikacja.
    Kiepska opinia, dostalem od niego wiadomosc, ze sprzedaje bardziej na ebay. Raczej aktywny jest jako osoba kupujaca, niz sprzedajaca.

    Ale z drugiej strony, czemu mialby wchodzic w handel komputerow Apple, skoro nie jest to bardzo popularne. Jest zarejestrowany w platnosciach allegro i w paypalu. Wlasnie spytalem sie goscia czy zgadza sie na ESCROW.

    Prosze o komentarze.



  2. Dołączył
    Nov 2005
    Skąd
    Warszawa
    Postów
    391

    Cytuj | #2

    moze "spadlo" sie tym komputerom z jakiegos transportu?

  3. Avatar BiM Service user_jgora
    Dołączył
    Jul 2005
    Skąd
    Jelenia Góra
    Postów
    931

    Cytuj | #3

    tak tanio, ze raczej co najwyzej cegle mozesz dostac

    Pzdr
    WWW: http://www.alezakupy.pl
    BiM Service - autoryzowany sprzedawca Apple
    GG: 4451294, skype: bimservice

  4. Ka
    Mężczyzna Ka jest offline
    Avatar Ka

    Dołączył
    May 2005
    Postów
    6,069

    Cytuj | #4

    ja bym staral sie ominac te aukcje.


  5. Dołączył
    Jun 2007
    Postów
    4,403

    Cytuj | #5

    Popieram, lepiej nie kupować z tak podejrzanego źródła.
    [I]Witos[/I]


  6. Dołączył
    Jul 2007
    Postów
    260

    Cytuj | #6

    bedzie co wklejac w gieldzie

    choc to niekoniecznie musi byc lipa... ja kupilem wiele rzeczy z HK i nigdy sie nie przejechalem ale faktem jest to byla drobnica albo sprzet foto
    MB, MBP,MBA,MP,IP

  7. The Hunter
    Dołączył
    Aug 2005
    Postów
    5,647

    Cytuj | #7

    A sprzedający przez 5 lat kupił 3 rzeczy
    Może ktoś przejął konto?

  8. Avatar yarosh
    Dołączył
    Mar 2007
    Skąd
    Postów
    165

    Cytuj | #8

    100% scam

    bo kto by sprzedawal towar za 4k kiedy mega szybko znalezli by sie kupcy za conajmniej 2k wiecej...

  9. Avatar _krzysiek
    Dołączył
    May 2007
    Skąd
    Łódź
    Postów
    1,939

    Cytuj | #9

    a co jezeli zgodzi sie na ESCROW? trace moze gora 150zl za skorzystanie z tej uslugi. inaczej nawet sie nie tykam tego

  10. Avatar marad_co
    Dołączył
    Apr 2007
    Skąd
    EU
    Postów
    449

    A poza tym w drugim przedmiocie ktory sprzedaje widnieje lokalizacja USA, hehehe, wiem ze apple ma dobre rozwiazania mobilne ale chyba nie az takie
    Komputer: MBPRO 1,83,1,5GB,120GB no i oczywiscie the best PC :D
    Telefon: Nokia 6300
    Odtwarzacz: Inny MP3 Player
    Marcin

Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniaOstatnia