Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

  1. Dołączył
    Feb 2012
    Postów
    102

    Cytuj | #1

    Witam, mam problem, moj iphone nie laduje baterii. Gdy podłaczyłem baterie pod inna plyte glową, normanie sie naladowala. Wymieniłem także dock, ale nic nie dalo. Jaki może byc problem?



  2. Dołączył
    Feb 2012
    Postów
    102

    Cytuj | #2

    dodam, ze nie widac jak sie rozladowuje tzn % baterii jest ciagle taki sam dopiero jak sie wylaczy i wlaczy telefon to sie zmienia


  3. Dołączył
    Feb 2012
    Postów
    102

    Cytuj | #3

    Po moich obserwacjach zauważyłem że bateria laduje sie gdy telefon jest wylaczony

  4. Awatar Mercz
    Dołączył
    Mar 2010
    Lokalizacja
    Szczecin, PL
    Postów
    2,727

    Cytuj | #4

    Restore z przywracaniem kopii albo zwykły hard reset (google it) .
    Komputer: Macbook Air mid 2013
    Telefon: iPhone 5
    Odtwarzacz: iPod Touch
    Tablet: iPad 2


  5. Dołączył
    Feb 2012
    Postów
    102

    Cytuj | #5

    restore ani hard reset nie pomaga

  6. Awatar MrJames
    Dołączył
    Nov 2012
    Lokalizacja
    Łódź
    Postów
    357

    Cytuj | #6

    W takim razie jest to wada. Pójdź do miejsca gdzie ho kupiłeś, ukarz fakturę itp. i muszą wymienić na nowy.
    Ostatnio edytowane przez MrJames ; 03.02.2013 o 00:31
    Komputer:  iMac 21.5″ 2.9GHz(i5) 8GB/1TB Fusion Drive/GeForce GT 650M
    Telefon:  iPhone 5S 16GB
    Odtwarzacz:  iPod Shuffle 4G
    Ach ten James...


  7. Dołączył
    Feb 2012
    Postów
    102

    Cytuj | #7

    Telefon nie jest nowy. Myśle ze cos zostalo uszkodzone na plycie glownej ale nie wiem co

  8. Awatar ixion
    Dołączył
    Jul 2009
    Lokalizacja
    Gdynia
    Postów
    347

    Cytuj | #8

    Jak to się zaczeło? Nagle? Po aktualizacji? Dostałeś już takiego? Był zalany? Spadł? Jest gdzieś uderzony na ramce od upadku? Był już naprawiany? Więcej info, więcej info.
    Ostatnio edytowane przez ixion ; 03.02.2013 o 10:33 Powód: Banalny
    Komputer: Sony VAIO, Samsung N130
    Telefon: iPhone 4S 32GB iOS 5.1.1 JB
    Odtwarzacz: iPhone 4S
    Tablet: Motorola Xoom 3G


  9. Dołączył
    Feb 2012
    Postów
    102

    Cytuj | #9

    Ciężko jest to powiedzieć bo go kupiłem takiego. Zalany prawdopodobnie nie był bo wszystkie czujniki sa białe, spaść na pewno spadł bo jest potluczony z tylu i z przodu. Na ramce, ciezko mi powiedzieć sa obicia na ramce ale nie duze

    Dziwi mnie to ze gdy jest wylaczony to sie laduje, czyli modul ladowania powinien byc dobry
    Ostatnio edytowane przez Daamian ; 03.02.2013 o 18:22

  10. Awatar ixion
    Dołączył
    Jul 2009
    Lokalizacja
    Gdynia
    Postów
    347

    No właśnie raczej wydaje się być popsuty a dokładnie uszkodzony, generalnie sam tego nie naprawisz i pozostaje ci tylko serwis i nie jest powiedziane że ci to naprawią, mógł byś jedynie wygrzać płytę główną stacją hot air na własną ręke ale pewnie takiej nie posiadasz więc tylko serwis.
    Komputer: Sony VAIO, Samsung N130
    Telefon: iPhone 4S 32GB iOS 5.1.1 JB
    Odtwarzacz: iPhone 4S
    Tablet: Motorola Xoom 3G

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni