Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
  1. Awatar Octave007
    Dołączył
    Nov 2008
    Postów
    107

    Cytuj | #1

    Po zrobieniu jailbreaku 4.0.1 iphone 16GB z nowym bb.... telefon nie wykrywa sieci!! pojawia sie tylko na chwile jedna kreska po czym znika i pojawia sie "brak sieci" co dziwne dziala internet po 3G, edge oraz wifi.... gdzie moze byc problem? ps. juz resetowalem ustawienia sieciowe i wyjmowalem karte i wkladalem.... nie mama juz pomyslow...
    Komputer: Macbook Pro 2.8 , 4GB RAM, 320 HDD
    Telefon: 32GB Black iPhone 4
    Odtwarzacz: iPod 3G



  2. Dołączył
    Oct 2008
    Lokalizacja
    NEW YORK
    Postów
    1,109

    Cytuj | #2

    -zainstaluj Ultrasnow.
    Komputer: HP- C2D W7 iMAC G4 LEO 10.5.8 DELL XPS W7.
    Telefon: iPhone 4 16GB iOS 4.1CF.

  3. Awatar Octave007
    Dołączył
    Nov 2008
    Postów
    107

    Cytuj | #3

    zainstalowalem... ale to tez nie pomaga...
    Komputer: Macbook Pro 2.8 , 4GB RAM, 320 HDD
    Telefon: 32GB Black iPhone 4
    Odtwarzacz: iPod 3G


  4. Dołączył
    Dec 2008
    Postów
    5

    Cytuj | #4

    witam u mnie nie bylo takiego problemu ale wiem ze kilku osobom pomoglo dodanie tego repozytorium w cydii i zainstalowanie paczki(jest tylko jedna)sms cos tam.a to repo: http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/.

  5. Awatar Octave007
    Dołączył
    Nov 2008
    Postów
    107

    Cytuj | #5

    tez nie pomaga...eh
    Komputer: Macbook Pro 2.8 , 4GB RAM, 320 HDD
    Telefon: 32GB Black iPhone 4
    Odtwarzacz: iPod 3G


  6. Dołączył
    Dec 2008
    Postów
    5

    Cytuj | #6

    sproboj zresetowac ustawienia sieciowe a jak nie to nie wiem restore i wtedy jeszcze raz jb.

  7. Awatar Octave007
    Dołączył
    Nov 2008
    Postów
    107

    Cytuj | #7

    przeciez napisalem ze zrobilem reset... ok wiem gdzie problem ... czy ktos wie czy istnieje custom firmware dla 4.0.1 actvivated, iphone z new bb???
    Komputer: Macbook Pro 2.8 , 4GB RAM, 320 HDD
    Telefon: 32GB Black iPhone 4
    Odtwarzacz: iPod 3G

  • Tagi dla tego wątku