Zamknięty Temat
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

  1. Dołączył
    Dec 2010
    Postów
    3

    #1

    Dr dre Monster beats Studio Headphones (aukcja 160516033344) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!

    Potrzebuje pomocy w stwierdzeniu czy słuchawki z aukcji powyżej są oryginalne?
    W ogóle podrabiają wersje Studio?


  2. Avatar arturcisz
    Dołączył
    May 2009
    Skąd
    Szczecin
    Postów
    8,030

    #2

    Tego nie wie nikt, niestety strasznie często są podrobkintych słuchawek.
    Komputer:  MacBook Pro 17" 3.06 8GB,  iPad 64 3G + New iPad 32 4G
    Telefon:  iPhone 4S 32GB & BlackBerry
    Odtwarzacz:  iPod Nano 6G


  3. Avatar DiegoRamirez
    Dołączył
    Apr 2010
    Skąd
    Poznań
    Postów
    346

    #4

    ta druga aukcja allegro to sklep - fakt - drożej, ale większa wiarygodnośc
    Komputer: Czarny - yeah, it's a joke
    Telefon: 513 XXX XXX
    Odtwarzacz: iPod Nano 4G
    ________________________________________________________________________________________
    The best way to make your dreams come true is to wake up!


  4. Dołączył
    Apr 2008
    Postów
    47

    #5

    wszystkie oryginalne. wiem, bo mam takie. jou

  5. Avatar Tomzik87
    Dołączył
    Aug 2008
    Skąd
    New York
    Postów
    603

    #6

    te z ebaya nie poznasz, poniewaz podrobki najczesciej widac po obrazku z Dr. Dre(inny odcien) i po pudełku.Sam mam 2 pary biala i czarna i sporo sie naszukalem zanim znalazłem oryginały po 200$

    Ten 1 i 2 link na allegro. Te zdjecia wygladaja na zaczerpniete z innej strony. Z zadnymi słuchawkami nie mialem tyle problemów co z tymi. Pełno podrób. U nas moze mniej ale w stanach az strach na aukcjach kupywac.
    Ostatnio edytowane przez Tomzik87 ; 09.12.2010 o 12:30
    Komputer: imac 21.5 quad core 2.5Ghz i5
    Telefon: Iphone 4 16gb
    Odtwarzacz: 120GB
    Tablet: iPad 3(The New iPad:D)


  6. Dołączył
    Jul 2009
    Postów
    674

    #7

    Te z eBaya to podrróbka - pudełko otwiera się jak książka ( ta boczna część pudełka również powinna się otwierać).

    A w tych Allegro nie ma real foto - chociaż sądząc po cenie to MOGĄ być oryginały .
    Pozdrawiam.


  7. Dołączył
    May 2008
    Skąd
    Kraków
    Postów
    417

    #8

    Cytat Napisał iGor S. Zobacz post
    Te z eBaya to podrróbka - pudełko otwiera się jak książka ( ta boczna część pudełka również powinna się otwierać).

    A w tych Allegro nie ma real foto - chociaż sądząc po cenie to MOGĄ być oryginały .
    Ty chyba nie masz pojęcia ile one kosztują??? W stanach w sklepie kosztują $299(to ponad 900PLN po miedzy-bankowym kursie!!) a w Polsce w iSpocie, np około 1200PLN. Ceny na allegro są mocno podejrzane(za tanio) albo są to jakieś podroby ze Stanów, a jeśli nawet to oryginał z USA to pomyśl na gwarancja-- bo w Polsce nikt ci tego nie naprawi na gwarancji --zostaje wysyłka do USA.
    Komputer: PC (Win 7, 64 Bit)
    Telefon: iPhone 4 16GB 5.1
    Tablet: iPad 2 16GB 5.1


  8. Dołączył
    May 2008
    Skąd
    Kraków
    Postów
    417

    #9

    Cytat Napisał iGor S. Zobacz post
    Te z eBaya to podrróbka - pudełko otwiera się jak książka ( ta boczna część pudełka również powinna się otwierać).

    A w tych Allegro nie ma real foto - chociaż sądząc po cenie to MOGĄ być oryginały .
    Ty chyba nie masz pojęcia ile one kosztują??? W stanach w sklepie kosztują $299(to ponad 900PLN po miedzy-bankowym kursie!!) a w Polsce w iSpocie, np około 1200PLN. Ceny na allegro są mocno podejrzane(za tanio) albo są to jakieś podroby ze Stanów, a jeśli nawet to oryginał z USA to pomyśl na gwarancja-- bo w Polsce nikt ci tego nie naprawi na gwarancji --zostaje wysyłka do USA.
    Komputer: PC (Win 7, 64 Bit)
    Telefon: iPhone 4 16GB 5.1
    Tablet: iPad 2 16GB 5.1


  9. Dołączył
    Dec 2010
    Postów
    3

    #10

    Na drugiej aukcji z allegro zapewniają polską gwarancję, więc wydaje mi się że to wiarygodna oferta.

Zamknięty Temat