Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
  1. Avatar czaras
    Dołączył
    Mar 2008
    Skąd
    Poznań
    Postów
    253

    Cytuj | #1

    Czy to sa fake'i czy prawdziwe ogloszenia ? mial ktos jakies doswiadczenia z takimi ofertami ??

    http://london.craigslist.co.uk/sys/1935890052.html
    Komputer: Macbook Pro 2010 - i5 2,53GHz 8GB RAM 750GB 7200rpm HDD
    Telefon: Iphone 4 16GB


  2. Avatar tomaszsawko
    Dołączył
    Oct 2009
    Skąd
    Warszawa, PL
    Postów
    100

    Cytuj | #2

    Osobiście nie miałem styczności, ale cena za ten model jaest mooocno podejrzana.
    Komputer:  iMac 21.5" i3 3.2GHz 12GB 1TB,  MacBook Air 13.3" 1.86GHz 2GB 128GB FS
    Odtwarzacz:  Apple TV 2, Playstation 3 Move, Xbox 360 Kinect
    Telefon:  iPhone 4 32 GB

  3. Avatar shadowsky
    Dołączył
    Aug 2009
    Skąd
    Pleszew
    Postów
    291

    Cytuj | #3

    Cytat Napisał czaras Zobacz post
    Czy to sa fake'i czy prawdziwe ogloszenia ? mial ktos jakies doswiadczenia z takimi ofertami ??

    MACBOOK PRO 17" 2.53Ghz
    Jeśli jesteś w Londynie i jest możliwość kupna osobiście to można się zainteresować, w przeciwnym wypadku głupotą jest w to wchodzić ponieważ wygląda to na jakiś przekręt.
    Komputer: i5-2400, 8gb, 1tb, 24" dell 2407
    Tablet: iPad 2 16gb wifi

Odpowiedz na ten temat

Tagi dla tego tematu