Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Skype nie chce sie zalogować!!!


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 tommy85

tommy85
  • 65 postów
  • SkądAlmere NL / Grójec

Napisano 15 marca 2008 - 17:26

Mam problem właczyłem dzisiaj mojego MB i skype mi sie nie chce zalogowac. czy macie taki sam problem???? Czyżby skype miał problem?? Bardzo dziwne nic nie znalazłem na ich stronie. Nawet przeinstalowywalem skypa ale to nic nie daje :confused:
  • 0

#2 ximian

ximian
  • 198 postów
  • SkądJaworzno

Napisano 15 marca 2008 - 17:48

To dziwne. U mnie działa ;)
  • 0

#3 tommy85

tommy85
  • 65 postów
  • SkądAlmere NL / Grójec

Napisano 16 marca 2008 - 10:22

Uruchomilem Adium i msn teraz mi sie nie chce logowac niezle!!!! Bardzo dziwne jest to wszytko bo GG sie zalogowalo
  • 0

#4 lutecki

lutecki
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 marca 2008 - 10:53

GG się zalogowało, więc internet działa ;)
  • 0

#5 tommy85

tommy85
  • 65 postów
  • SkądAlmere NL / Grójec

Napisano 16 marca 2008 - 10:59

No internet działa :D ale dziwne jest tez to ze skype pokazuje ze sie laduje ale mam dostep do wyszukiwania kontaktow i takze do mojego profilu. Jeszcze dziwniejsze jest to ze Growl informuje mnie o tym ze moj kontakt jest dostepny. No takich cudow jeszcze nie widzialem.
  • 0

#6 lutecki

lutecki
  • 3 314 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 marca 2008 - 11:00

Próbowałeś instalować nowszą/starszą wersję Skype?
  • 0

#7 tommy85

tommy85
  • 65 postów
  • SkądAlmere NL / Grójec

Napisano 16 marca 2008 - 11:31

Mam najnowsza wersje skypa. Odinstalowalem go kompletnie i ponownie zainstalowalem ale to nic nie dalo. I najsmiesznie jest jeszcze to ze moge odbierac polaczenia przychodzace :/ i nadal sie pokazuje Signing in.
  • 0

#8 eazyone

eazyone
  • 447 postów

Napisano 17 marca 2008 - 11:14

Może po usunięciu Skypa pozostały Ci pliki preferencji? Spróbój jeszcze raz wyrzucić Skypa i usunąć pliki preferencji. Zainstaluj ponownie Skypa i ustaw sobie jeszcze raz konto.
  • 0

#9 tommy85

tommy85
  • 65 postów
  • SkądAlmere NL / Grójec

Napisano 17 marca 2008 - 12:39

Pliki preferencji tez usunalem i to nic nie dalo.
  • 0

#10 eazyone

eazyone
  • 447 postów

Napisano 17 marca 2008 - 12:48

Pliki preferencji tez usunalem i to nic nie dalo.


Zrób może tak jak proponował Lutecki, zainstaluj starszą wersję...
  • 0

#11 tommy85

tommy85
  • 65 postów
  • SkądAlmere NL / Grójec

Napisano 17 marca 2008 - 13:28

Znalazlem starsza wersje I dziala !!!!!! wow naprawde nie wiem co sie popierdzielilo bo na innym koncie nowy skype dzialal. Dzeki za pomoc
  • 0

#12 eazyone

eazyone
  • 447 postów

Napisano 17 marca 2008 - 15:53

No problem :)
  • 0

#13 Beekeeper

Beekeeper
  • 19 postów

Napisano 01 kwietnia 2008 - 22:05

A ja mam podobny problem, z tym ze w ogole nie moge sie zalogowac na skype'a a Adium X mi kompletnie nie dziala. Dopiero co oba zainstalowalam i nie wiem, jaka moze byc przyczyna... Skype wyglada jakby sie logowal, ale robi to przez 10 min i nic a Adium po prostu sie nie wylacza. Mam Leoparda, ktos moze wie, co powinnam zrobic?
  • 0

#14 tommy85

tommy85
  • 65 postów
  • SkądAlmere NL / Grójec

Napisano 01 kwietnia 2008 - 22:08

Sproboj zainstalowac starsza wersje skypa i Adium u mnie to ze skypem podzialalo
  • 0

#15 Beekeeper

Beekeeper
  • 19 postów

Napisano 01 kwietnia 2008 - 22:32

Dzieki, zainstalowalam Adium 1.0.6. Co sie powinno ukazac zaraz po wlaczeniu programu? Bo nic mi sie nie pokazuje, jednak Adium dziala w tle...

---- Dodano 01-04-2008 o godzinie 23:19 ----
Starsza wersja Skype'a podzialala, no ale co z tego jak ja chce najnowsza?!
wkurza mnie ten mac ja nie moge, same z nim problemy, mam od dwoch dni i mnie szlag juz trafia (juz slysze oburzone glosy macofanow)
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych