Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

aktualizacja i blad...


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
20 odpowiedzi w tym temacie

#1 erczi

erczi
  • 9 postów

Napisano 11 grudnia 2012 - 22:45

Od razu mowie,ze mimo iz jestem nowym uzytkownikiem,wczesniej uzylam wyszukiwarki i nie znalazlsm rozwiazania mojego problemu... Mam iphona 3gs,oprogramowanie 4.2.1,chcialam je zaktualizowac do najnowszego i tu wystepuje blad.Wszystko ok,laduje sie,a pod sam koniec wyskakuje powiadomienie ze polaczenie sieciowe zostalo przerwane,i radza aby sprobowac ponownie.Robilam to 3 razy i za kazdtm razem bylo tak samo.Co moze byc powodem?Od razu mowie,ze kompletnie sie na tym nie znam i prosilabym o jak najprostsze wytlumaczenie:D (najlepiej krok po kroku;p)
  • 0

#2 wysoki86

wysoki86
  • 222 postów

Napisano 11 grudnia 2012 - 23:14

A czy w tym komunikacie jest jakiś numer błędu?
  • 0

#3 ippawel

ippawel
  • 1 124 postów

Napisano 11 grudnia 2012 - 23:27

Kody błędów poprosimy. Najpierw jednak poszukaj czy tematu o takim błędzie nie było już na forum. ;)
  • 0

#4 erczi

erczi
  • 9 postów

Napisano 12 grudnia 2012 - 08:45

mam prnsscreena,wyglada to w ten sposób...[ATTACH=CONFIG]12669[/ATTACH] a! i na forum jest wątek z problemem podobnym do mojego,każą wyłączyć zapore przy aktualizacji,wyłączyłam,nic nie dało :(
  • 0

#5 Michal.Rz

Michal.Rz

  • 1 740 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 12 grudnia 2012 - 10:49

Zerknij tutaj:

http://myapple.pl/ip...a-iphonea_.html
http://myapple.pl/ip...ekroczylo_.html
http://myapple.pl/ip...ze-o-rade_.html
  • 0

#6 ippawel

ippawel
  • 1 124 postów

Napisano 12 grudnia 2012 - 19:26

Ręcznie pobierz soft i wrzuć przez shift+odtwórz.
  • 0

#7 erczi

erczi
  • 9 postów

Napisano 12 grudnia 2012 - 23:30

pobrałam to co podano tu w linku(http://myapple.pl/ip...tml),wyskoczyło i wyskoczyło takie coś[ATTACH=CONFIG]12694[/ATTACH]
Mozecie mi jak krowie na rowie :roll:wytłumaczyc i podac linki,dokładnie z których mam ściągnać najnowsze oprogramowanie(i co zrobic dalej zeby działało w końcu??Tak jak mowilam nie znam sie KOMPLETNIE i dla mnie to czarna magia.
TO OSTATNIA RZECZ O JAKĄ PROSZE :D
  • 0

#8 diesel2117

diesel2117
  • 1 685 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 13 grudnia 2012 - 02:32

pobrałam to co podano tu w linku(http://myapple.pl/ip...tml),wyskoczyło i wyskoczyło takie coś[ATTACH=CONFIG]12694[/ATTACH]
Mozecie mi jak krowie na rowie :roll:wytłumaczyc i podac linki,dokładnie z których mam ściągnać najnowsze oprogramowanie(i co zrobic dalej zeby działało w końcu??Tak jak mowilam nie znam sie KOMPLETNIE i dla mnie to czarna magia.
TO OSTATNIA RZECZ O JAKĄ PROSZE :D


A proszę Cię bardo ;)
Wybierasz 3gs i pobierasz 6.0.1.
Download iOS Firmware, Absinthe, RedSn0w, PwnageTool, Sn0wBreeze, GreenPois0n, JailbreakMe | iJailbreak.com

Podłączasz telefon i trzymając SHIFT klikasz "Odtwórz" wyskoczy Ci okno w którym wskazujesz system który pobrałaś i czekasz aż się wgra ;).
  • 0

#9 erczi

erczi
  • 9 postów

Napisano 13 grudnia 2012 - 19:38

OK,zrobiłam tak:D,i znowu mam problem :/ otworzyłam to,dałam wskaż bibliotekę,i mam takie coś.Pierwsze dwa foldery są zupełnie puste.Jak włącze iTunes Library telefon synchronizuje sie(jak zawsze po podłączeniu do kompa i włączeniu itunsa)i nic poza tym.Co dalej?:D Macie jakieś pomysły?:cool:[ATTACH=CONFIG]12703[/ATTACH]
  • 0

#10 erczi

erczi
  • 9 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 13:57

W czym tkwi problem?Co powinno otworzyć się po ściągnieciu?Brakuje jakiegoś elementu?Jest inny sposób aby to naprawić?
  • 0

#11 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 433 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 14 grudnia 2012 - 14:00

W czym tkwi problem?Co powinno otworzyć się po ściągnieciu?Brakuje jakiegoś elementu?Jest inny sposób aby to naprawić?


Wybierasz stąd gdzie Ci się zapisał, pewnie masz go na pulpicie.
  • 0

#12 erczi

erczi
  • 9 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 14:09

Wybierasz stąd gdzie Ci się zapisał, pewnie masz go na pulpicie.


Mam ,ale jak chce otworzyć(shift+otwórz) to nie widać tego pliku...nie ma go na pulpicie.
  • 0

#13 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 433 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 14 grudnia 2012 - 14:13

Mam go na pulpicie,ale jak chce otworzyć to nie widać tego pliku...


Jak to nie widać? Wybierasz go tak jak Ci kolega wyżej podpowiedział? Z SHIFTem? Jak tak to musisz tapnąć na niego dwa razy i powinno się wgrywać.
  • 0

#14 erczi

erczi
  • 9 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 14:26

Jak to nie widać? Wybierasz go tak jak Ci kolega wyżej podpowiedział? Z SHIFTem? Jak tak to musisz tapnąć na niego dwa razy i powinno się wgrywać.


Mam ściągnięty na pulpit.Klikam z shiftem.Pojawia sie to [ATTACH=CONFIG]12728[/ATTACH],daje wskaż biblioteke,wyskakuje [ATTACH=CONFIG]12729[/ATTACH].Klikajac pulpit sa same foldery i ikonki,tego pliku nie ma.
Coś na pewno robie źle,teraz tylko pytanie co :D
  • 0

#15 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 433 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 14 grudnia 2012 - 14:29

Mam ściągnięty na pulpit.Klikam z shiftem.Pojawia sie to [ATTACH=CONFIG]12728[/ATTACH],daje wskaż biblioteke,wyskakuje [ATTACH=CONFIG]12729[/ATTACH].Klikajac pulpit sa same foldery i ikonki,tego pliku nie ma.
Coś na pewno robie źle,teraz tylko pytanie co :D


Tak to powinno wyglądać:

Dołączona grafika
  • 0

#16 erczi

erczi
  • 9 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 14:32

to ja nie moge tego otworzyć...tak jakby tego nie wyszukiwało.Mam na pulpicie a nie jest widoczne.
  • 0

#17 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 433 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 14 grudnia 2012 - 14:34

A jesteś pewna, że dobre ściągnełaś? Spróbuj może jeszcze ten:

http://myiphone.com...._iPhone3GS.html
  • 0

#18 erczi

erczi
  • 9 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 14:40

bedzie najłatwiej :D[ATTACH=CONFIG]12730[/ATTACH] pobieralam ze strony która Kolega wczesniej podał(iPhone iOS Firmware Links --> i 3gs/6.0.1) ALE pobiore to co Ty wstawiles,a może zadziała :D łapie sie wszystkiego,bo ile można męczyć sie z jedną aktualizacją :roll:
  • 0

#19 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 433 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 14 grudnia 2012 - 14:44

bedzie najłatwiej :D[ATTACH=CONFIG]12730[/ATTACH]
pobieralam ze strony która Kolega wczesniej podał(iPhone iOS Firmware Links --> i 3gs/6.0.1)
ALE pobiore to co Ty wstawiles,a może zadziała :D łapie sie wszystkiego,bo ile można męczyć sie z jedną aktualizacją :roll:


Nie wiem dlaczego Ci nie widzi tego pliku, mi zawsze widzialo jak jeszcze mialem Windowsa.
  • 0

#20 diesel2117

diesel2117
  • 1 685 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 14 grudnia 2012 - 14:45

bedzie najłatwiej :D[ATTACH=CONFIG]12730[/ATTACH]
pobieralam ze strony która Kolega wczesniej podał(iPhone iOS Firmware Links --> i 3gs/6.0.1)
ALE pobiore to co Ty wstawiles,a może zadziała :D łapie sie wszystkiego,bo ile można męczyć sie z jedną aktualizacją :roll:


Błąd biblioteki jest często, musisz zaktualizować itunes do 11.0.1 po czym zrobić tak jak Ci napisałem ;)
  • 0

#21 OleYek

OleYek

  • 11 743 postów
  • Płeć:
  • SkądPoznań

Napisano 14 grudnia 2012 - 14:49

Mam ściągnięty na pulpit.Klikam z shiftem.Pojawia sie to [ATTACH=CONFIG]12728[/ATTACH],daje wskaż biblioteke,wyskakuje [ATTACH=CONFIG]12729[/ATTACH].Klikajac pulpit sa same foldery i ikonki,tego pliku nie ma.
Coś na pewno robie źle,teraz tylko pytanie co :D


Co robisz źle? Klikasz OTWÓRZ a masz wybrać ODTWÓRZ na karcie z iPhone! Nie masz nic grzebać po menu!
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych