Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ipod sie nie ładuje;/


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 in_box

in_box
  • 35 postów
  • Skądchuj cie to boli

Napisano 29 lipca 2007 - 10:18

Witam! Mam dosc duzy problem z ipodem shuffle mojego kumpla, a mianowicie kiedy podłanczam go do komp albo doładowarki to nic sie nie dzieje. Nie ładuje, nie czyta itd. Sam ipod działa, tylko co z nim zrobic jak bateria rozładowana:/. Prosze o pomoc!
  • 0

#2 matidzi01

matidzi01
  • 5 postów

Napisano 17 sierpnia 2007 - 13:14

przytrzymaj menu i select
  • 0

#3 Michu

Michu
  • 2 612 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 17 sierpnia 2007 - 14:16

Matidzi: fajnie ale w shuffle niestety to nie działa
  • 0

#4 OloMac

OloMac
  • 796 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 17 sierpnia 2007 - 15:43

Sprawdź różne porty USB lub na innym komputerze.
  • 0

#5 sercabit

sercabit
  • 313 postów
  • SkądKraków

Napisano 25 października 2009 - 16:18

mam ten sam problem ale z moim iPod'em Touch 8GB. problem powstal od momentu kiedy podpialem go pod nieoryginalna ladowarke USB. nie chce sie ladowac, przynajmniej nic nie pokazuje. ale wyglada na to ze sie laduje, bo podlaczony do USB gra, a dzis go zrestatowalem i mial cala baterie :shock: jednak gra juz prawie godzine i nic baterii nie ubylo. czytalem na forum, ze to wina softu moze byc, ale co zrobic, skoro komp go nie widzi? Mam MacBook'a Pro a nie PC wiec powinna byc pelna kompatybilnosc... cos sie podzialo, wie ktos? Pozdrawiam
  • 0

#6 corrigo

corrigo
  • 183 postów

Napisano 25 października 2009 - 17:43

Kupiłem nowego Shuffle 2 gen. dla Córci i ma to samo co w źródłowym poście. Po podłączeniu do Maca widzą się, można synchronizować. Ale się nie ładuje !. Proszę o podpowiedzi, co z tym fantem zrobić
  • 0

#7 rad3ks

rad3ks
  • 353 postów
  • SkądOberschlesien

Napisano 25 października 2009 - 18:34

przywrociles ustaweinia fabryczne (wyzeruj czy jak to tam) ? wyzerowywuje sie przez iTunes touch 2g mozna przywrocic z kopii lub takze wyzerowac. wyzerowywuje sie przez iTunes lub z odtwarzacza. wgraj 2.2.1 potem, albo jak masz kupione to 3.1
  • 0

#8 corrigo

corrigo
  • 183 postów

Napisano 25 października 2009 - 21:36

Dziękuje, rad3ks. problem leżał gdzie indziej. Hub USB mimo że aktywnie zasilany, dawał za małe napięcie. Przy podłączeniu bezpośrednim, wszystko już jest OK
  • 0

#9 sercabit

sercabit
  • 313 postów
  • SkądKraków

Napisano 05 listopada 2009 - 13:34

przywrociles ustaweinia fabryczne (wyzeruj czy jak to tam) ? wyzerowywuje sie przez iTunes
touch 2g mozna przywrocic z kopii lub takze wyzerowac. wyzerowywuje sie przez iTunes lub z odtwarzacza. wgraj 2.2.1 potem, albo jak masz kupione to 3.1


Ja mam tak, ze podlaczajac iPod'a czy to do kompa czy do ladowarki sieciowej nie widac zeby nic sie ladowalo. Chyba ze bateria jest zupelnie siadnieta, wtedy sie wlacza ikonka jablka i laduje tylko do minimalnego poziomu (przynajmniej tak pokazuje). Jak zostawiam na noc iPod'a czy to podpietego do kompa czy do ladowarki i rano go restartuje, to bateria pelna, czyli sie laduje. Jednak komputer go nie wykrywa. W czym to jest problem? Nie chce isc do serwisu, zeby mnie naciagneli.

Jak go wyzerowac/przywrocic ustawienia fabryczne, jesli iTunes ani komp nie widza mojego toucha?

Pozdrawiam.
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych