Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak wykasować wszystkie kontakty i ważne osobiste informacje


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 beben1

beben1
  • 45 postów
  • Płeć:
  • Skądbiałystok/londek/manchester

Napisano 08 maja 2010 - 11:23

hej mam pytanie dotyczace iphone 3g chce sprzedac telefon i nie wiem jak najszybcjiej wykasowac np kontakty ktorych mam okolo 1000 a nie chce tego robic pojedynczo czy jest inny sposob oczywiscie by nie skasowac z itunesa poniewaz kupilem 3gs i chce wszystko przezucic na niego a z 3g skasowac prywatne kontakty informacje najlepiej wyczyscic do zera jak moge zrobic z gory dziekuje przezucic notatki np do nowego modelu wiadomosci ktore sa na starym modeluwszystko chcialbym przezucic na nowy i pozniej skasowac w starym wszystko wszystko
  • 0

#2 kisio

kisio
  • 408 postów
  • SkądBartoszyce

Napisano 08 maja 2010 - 11:30

Ustawienia -> Ogólne -> Wyzeruj -> Wymaz całą zawartosc i ustawienia. Jesli to nie to to moze reinstall systemu iPhone'a
  • 0

#3 kugi

kugi
  • 315 postów
  • SkądWilanów, Warszawa, Poland, Poland

Napisano 08 maja 2010 - 12:06

albo tak jak mowi kisio, albo podlacz go to itunes i kliknij na 'restore', a potem nie odtwarzaj z backup'u ;] a notatki ktore wczesniej miales zsynchronizowane z mailem i tak sie wgraja na nowy telefon ;]
  • 0

#4 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 08 maja 2010 - 15:00

Przeglądnij jeszcze ten temat.
Co z mailami gdy telefon znajdzie nowego "nabywc
  • 0

#5 tomazo

tomazo
  • 65 postów
  • SkądMierzyn/Szczecin

Napisano 12 maja 2010 - 21:33

Ustawienia -> Ogólne -> Wyzeruj -> Wymaz całą zawartosc i ustawienia. Jesli to nie to to moze reinstall systemu iPhone'a


Cześć.
Mam 3.1.2. i locka zdjętego programowo. Chcę dokładnie zrobić to samo co autor tematu i potrzebuję poradnika w wersji "dla słabszych" :-). Jeżeli wyczyszczę zawartość z pozycji z menu IP nie będę musiał od nowa robić JB i ściągać locka? Jeżeli tak, to jak mam to zrobić, żeby zostać na 3.1.2 a nie instalować 3.1.3 bo chcę zostać przy Plusie, a IP jest z Orange.
pozdrawiam
  • 0

#6 kummer

kummer
  • 1 806 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 13 maja 2010 - 01:42

W żadnym wypadku nie zeruj do ustawień fabrycznych bo wejdzie simlock i nie zdejmiesz go. Kontakty,SMSy,emaile,notatki usuń ręcznie. Pozostałe rzeczy przez itunes odznaczając je przed synchronizacją.
  • 0

#7 tomazo

tomazo
  • 65 postów
  • SkądMierzyn/Szczecin

Napisano 13 maja 2010 - 12:12

właśnie tego się obawiałem więc pozostaje ręczna dłubanina :(. Oczywiście dzięki za info. t.
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych