Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

3.1.3 problem z cydią


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 macwwa

macwwa
  • 69 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 17:47

mam problem zrobiłem jailbreaka redsn0wem cydia sie zainstalowała , ale po pierwszym uruchomieniu ściąga pakiety i ściąga w nieskończoność nie chcą sie po prostu zainstalować ani nie można dodać żródła, czy to przez 3.1.3 soft??
  • 0

#2 Goku

Goku
  • 1 586 postów
  • SkądGorlice

Napisano 15 lutego 2010 - 17:50

Działa Ci polączenie z internetem?

czy to pzez 3.1.3 soft??

Nie, jesteś pierwszą osobą z takim problemem na tym forum.
  • 0

#3 macwwa

macwwa
  • 69 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 18:38

link do tego problemu ?? został on rozwiązany??
  • 0

#4 Goku

Goku
  • 1 586 postów
  • SkądGorlice

Napisano 15 lutego 2010 - 18:41

ehh.. Po ''Nie'' jest przecinek. Źle zrozumiałeś moją wypowiedź . Chodzi o to że jesteś pierwszą osobą z takim problemem
  • 0

#5 macwwa

macwwa
  • 69 postów

Napisano 15 lutego 2010 - 18:49

heh nie zauważyłem
  • 0

#6 Stivo

Stivo
  • 1 221 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 25 lutego 2010 - 08:31

Ja mam 3.1.3 i takowego problemu nie mam i proponowalbym reinstall cydi
  • 0

#7 womanizer

womanizer
  • 425 postów
  • SkądLublin

Napisano 25 lutego 2010 - 09:16

Proponuje reset przez home+power.
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych