Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

[3GS] Tryb awaryjny


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 symsam

symsam
  • 2 postów

Napisano 07 lutego 2010 - 14:47

Witam,
mam problem z moim Iphonem, mianowicie chcąc zrobić Jailbreak'a włączył mi się tryb awaryjny, aby powrócić do normalnego trybu muszę podłączyć go do itunes i przywrócić jego ustawienia fabryczne. Problem polega na tym, że podczas przywracania (wybieram os 3.1.2) pojawia mi się błąd nie można przywrócić ustawień fabrycznych Iphone'a. ( nie próbowałem przywracać do nowego os 3.1.3 ponieważ zależy mi na zrobieniu JB)
Pomocy...

Poprawiłem temat. Nie używaj Caps Locka bez potrzeby i tylu wykrzykników.
krakers

  • 0

#2 e-marketing

e-marketing
  • 580 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 07 lutego 2010 - 14:50

odpal blackraina i poczekaj powinien ci go postawić w tryb normalny.
  • 0

#3 AiQi

AiQi
  • 99 postów
  • SkądGdynia

Napisano 07 lutego 2010 - 14:55

Moze to jest problemem :

Blog – iPod, iPad, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS – informacje … Blog Archive Apple nie akceptuje już firmwaru iPhone OS 3.1.2
  • 0

#4 symsam

symsam
  • 2 postów

Napisano 07 lutego 2010 - 15:07

tak to jest problem i dodatkowo tryb awaryjny
  • 0

#5 scroll

scroll
  • 11 postów

Napisano 07 lutego 2010 - 21:59

poczekaj bo nie wiem czy nie miałem podobnej sytuacji - chcąc sprawdzić bootrom wprowadziłem mojego ip (3gs z 3.1.2) w tryb dfu, sprawdziłem i chciałem zrobić restore z wskazaniem mu wcześniej ściągniętego softu 3.1.2 na co itunes błąd 3194 a ja lekka panika. ale wprowadziłem go w recovery mode i się postawił a itunes widzi go normalnie.
  • 0

#6 taos

taos
  • 38 postów

Napisano 18 lutego 2010 - 20:15

odpal blackraina
i poczekaj powinien ci go postawić w tryb normalny.


CZŁOWIEKU DZIĘKI KOCHAM CIĘ KOOOCHAM <3


Własnie mi się Iphone zepsułtzn rozładował podłączyłem go i mi pisze żeby podłączyć do kompa.
Podłączyłem i nic pustka pisze że jest w trybie awaryjnym i trzeba nowy soft ściągać ale zrobiłem tak jak doradziłeś i wszystko wróciło do normy


CZŁOwieku jeszcze raz KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!! :-P
  • 0

#7 robertk572

robertk572
  • 1 109 postów
  • SkądNEW YORK

Napisano 18 lutego 2010 - 20:19

-NIE podniecaj sie tak! Problem bynajmniej nie zniknal! Bedzie tak po kazdym Restarcie iP(niestety).
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych